[Trailer Tare] Final Destination 5

1

Ce femeie in toata firea merge cu ursuletul de plus la control? 🙂 Aparent, vom putea aflat in cea mai noua parte din Final Destination, si anume, a cincea. Moartea va fi omniprezenta in acest film (ca si in toate celalalte), incercand sa ne demonstreze ca nimeni nu ii poate scapa. Ca si in celelalte parti, ne sunt prezentate o mana de personaje care trebuiau sa moara intr-un accident, insa n-au facut-o si pe care moartea continua sa-i urmareasca, pana-i va elimina pe toti.

Final Destination 5 a fost regizat de Steven Quale si ii aduce in rolurile principale pe Nicholas D’Agosto si Emma Bell, insotiti de o distributie mai putin cunoscuta, precum David Koechener, Tony Todd, Courtney B. Vance, Jacqueline MacInnes Wood sau P.J. Byrne. Trebuie sa va recunosc, eu nu am vazut niciunul dintre filmele Final Destination, si asta pentru ca nu sunt un mare devorator de filme horror, asa ca nu ma pot pronunta. Dar cred ca e un film care va fi distractiv de vazut in cinema, cu prietenii, mai ales ca e in 3D. Daca vreti sa faceti asta, veti putea incepand din data de 16 septembrie cand filmul apare si pe marile ecrane de la noi.

1 COMENTARIU

  1. “Moartea va fi mai omniprezenta ca oricand in acest film”. Cum poate sa fie MAI omniprezenta? Dumnezeu e mai putin omniprezent in Africa, ca toti mor de foame acolo 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.