[Trailer Tare] Contagion

1

contagion 535x424 460x235 [Trailer Tare] Contagion

Trailerul de mai jos (drept vorbind, si filmul in sine) cu siguranta nu este recomandat germofobilor. S-a facut atata tam-tam cu privire la boala vacii nebune/gripa aviara/gripa porcina ca era imposibil sa nu apara si un film despre o boala contagioasa fatala. Si inca ce film! Contagion este regizat de Steven Soderbergh (seria Ocean’s, Erin Brockovich), unul dintre preferatii mei, iar distributia e una exceptionala: Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Jude Law, Kate Winslet, Marion Cotillard si Lawrence Fishbourne. Nu stiu de unde are domnul Soderbergh talentul asta de a aduna cei mai buni/cunoscuti actori de la Hollywood pentru filmele sale, insa ma bucur ca reuseste.

In esenta, Contagion ne arata cam ce s-ar intampla cu omenirea in cazul aparitiei unui virus ce are puterea de a ucide in cateva zile. Singurul lucru ce se raspandeste mai rapid decat aceasta epidemie este panica ce cuprinde intreaga populatie a lumii. Comunitatea medicala din intreaga lume se chinuie sa gaseasca un leac, in timp ce oamenii sanatosi se imputineaza. Tot ce pot sa spun dupa ce am vazut trailerul: this movie’s gonna be sick 🙂 (imi pare rau, dar jocul meu de cuvinte merge mult mai bine in engleza :D). Contagion vine in cinema incepand cu 28 octombrie anul acesta in 3D si va putea fi urmarit chiar si la IMAX.

1 COMENTARIU

  1. Nu cred ca era nevoie de un cast impresionant pt filmul acesta :).Actorii nu ies in evidenta cu nimic poate doar jude law,firul actiunii este vag.Totusi cumva filmul te tine in priza,coloana sonora mi s-a parut f buna.Ma asteptam la o super conspiratie iar pe matt damon incercand s-o scoata la capat :D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.