Trailer Tare: A Perfect Getaway (2009)

2

Dupa “Resident Evil: Extinction”, Milla Jovovich a inceput filmarile la “A Perfect Getaway”, un thriller tropical ce ori ne va tine cu sufletul la gura, ori ne va dezamagi.

Cliff si Cydny sunt un cuplu dornic de aventura, ce-si petrec luna de miere cu rucsacul in spate pe una dintre cele mai frumoase insule din Hawaii. Acestia intra insa in contact cu un alt cuplu, cuplu ce-i provoaca la un joc. Paradisul devine iad intr-o adevarata lupta pentru supravietuire.

Everyone, needs a place to escape!

Din 14 august in cinematografe.

2 COMENTARII

  1. Film bun de actiune si insotit de peisaje ferice , insa regia este prost realizata dupa mine ,regiz. incercand sa ne induca ideea posibilililor criminali intr-o actiune logica, ca mai apoi sa ne ne uimeasca(neplacut si ilogic as putea spune) cu o intorsatura asituatiei care nu e deloc logica cu ceea ce s-a prezentat pana la un moment dat…adica acel cuplu casatorit care si in momentele de intimit. isi fac prb. de existenta unor criminali sa ajunga ca sa fie macelarii e o imaginatie sf regizorala.. asta e pct.meu de ved. si il respect si eu pe al vostru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.