[Trailer + Poster] Passion Play

1

Poate ca unora dintre voi o sa li se para un pic ciudata combinatia Mickey RourkeMegan Fox, insa pentru mine, aceasta are sens in totalitate. Amandoi sunt badass :). Si nu numai atat, insa, daca Mickey Rourke nu se apuca de box  si era la fel de frumos ca in tinerete, se poate ca in ochii mei, Megan Fox sa fi fost varianta lui masculina. Ei, nu-i bai, tot sunt de parere ca e o combinatie buna. Veti avea ocazia sa va dati si voi cu parerea odata ce apare Passion Play, insa, deocamdata, n-am sa va ofer decat trailerul. Scris si regizat de Mitch Glazer (The Recruit, Scrooged, Great Expectations), filmul are o distributie destul de faina: Mickey Rourke, Megan Fox, Bill Murray, Rhys Ifans, Kelly Lynch si Chuck Lidell.

Passion Play urmareste povestea lui Nate Poole, un fost cantaret de jazz, care fuge de gangsterul Happy Shannon (stiu, ce nume ironic pentru un gangster, nu? 🙂 ). In drumul sau spre libertate, acesta intalneste la un carnaval un inger in carne si oase. Mai exact, pe Lily-Femeia-Pasare. Cei doi se indragostesc si fug impreuna, dar, se pare ca singura modalitate de a-si salva viata, e ca Nate sa-si dea iubita pe mainile lui Happy. Filmul pare destul de interesant, mai ales ideea de Bill Murray in rolul personajului negativ. Totusi, Passion Play nu va rula pe marile ecrane, decat in SUA si Canada. Noi, toti ceilalti, va trebui sa asteptam varianta pe DVD ce va fi lansata pe 31 mai.

1 COMENTARIU

  1. […] Lansat anul acesta, pe coama valului producţiilor TV retro (val pus în mişcare de “Mad Men”), “Magic City” / “Oraşul magic” e un nou serial epic care a ajuns la mal, spre deosebire de “The Playboy Club” şi “Pan Am”, anulate după doar un sezon. Mai somptuos ca filmele din cinematografe, în stilul deja consacrat de “Boardwalk Empire” (marca Terence Winter şi Martin Scorsese) sau “Luck” (marca David Milch şi Michael Mann), “Magic City” este creat de Mitch Glazer, scenarist consacrat la Hollywood (Scrooged, The Recruit, Great Expectations, Passion Play). […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.