[Trailer] Passion

0

În urmă cu numai câteva ore şi-a făcut apariţia trailerul mult aşteptatului film Passion, în regia lui Brian de Palma. Aflat în cursa Festivalul de film de la Veneţia, unde îşi va avea premiera şi care se va desfăşura în perioada 29 august-8 septembrie, trailerul a fost dat publicităţii de Toronto International Film Festival. Pelicula se bazează pe filmul francez, Love Crime (2011), al regizorului Alain Courneau. Numai numele ambelor producţii ne oferă indicii clare asupra subiectului, dar şi asupra gradului de suspans şi seducţie.

În rolurile principale le avem pe Christine (Rachel McAdams) şi Isabelle (Noomi Rapace), două colege de serviciu între care există o tensiune sexuală incontrolabilă. Însă, atracţia se transformă în răzbunare atunci când una dintre ele fură ideea celeilalte şi o atribuie ca fiind a sa.

Nu este nicio îndoială că alături de senzualitate va exista şi sânge, ceea ce face thrillerul şi mai incitant, dar nu neapărat original. Întunecat, misterios, trailerul ne aţâţă şi mai tare, deoarece are numai un singur minut în care putem vedea ce ne aşteaptă. Mie mi-a stârnit curiozitatea, iar combinaţia McAdams şi Rapace e una chiar interesantă. Filmul se alătură altora asemănătoare din palmaresul regizorului, precum Femme Fatale sau Basic Instinct (1992).

Vizionati trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.