[Trailer] Ice Age 4: Continental Drift

0

Deja observ entuziasmul de pe fața voastră, la gândul că un nou film,, Ice Age” apare. În trailer, o vedem pe nelipsita veveriță Scrat, nevrotică și tot în veșnica ei luptă cu ghinda blestemată pe care sperăm că nu o va prinde prea curând, nu de alta, dar mai vrem filme Ige Age pe viitor.

watch little rat guy still looking for an acorn in trailer for ice age 4 continental drift 460x323 [Trailer] Ice Age 4: Continental Drift

Unul dintre cele mai îndrăgite trio-uri din animațiile pe care le știm : Manny, Diego și Sid pornesc într-o nouă aventură, de data această în urma unui cataclism ce a dat în derivă un întreg continent. Vor trece prin grele încercări, apar tot felul de creaturi marine exotice, pirați nemiloși și alte creaturi. Nu ne facem griji în privință lor pentru că oricum vor face într-un fel să iasă învingători.

Filmul este deja al 4-lea din seria palpitantă a animăluțelor din epocă de gheață și va apărea în 3D în luna Iulie a anului viitor  și poate ne va răcori când ne vom topi de cald.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.