[Trailer] Defendor – Un nou erou?

1

Ha! Daca ati crezut ca doar figuri de Adonis pot juca pe eroii, v-ati inselat! De ce n-ar putea-o face si.. Woody Harrelson? Bine, bine, la el situatia este una ceva mai speciala, dar.. atitudine– check!, costumatie-check!, situatie de risc + salvarea aferenta- semi-check! Buuun, si pentru ca am stabilit coordonatele, acum sa va aduc la cunostinta si informatii concrete: Woody Harrelson urmeaza aici un rol principal, alaturi de mai-tanara colega de platou, Kat Dennings (“Nick and Norah’s Infinite Playlist”, “The House Bunny”).

movie defendor stills 859021246 [Trailer] Defendor Un nou erou?

Povestea porneste astfel: Arthur Poppington (Woody Harrelson) isi traieste normalitatea ca oricare altul dintre noi. Doar ca normalitatea lui se rezuma in credinta lui de a fi.. super-erou! Cu o artilerie grea, acesta va debuta ca erou in momentul in care va salva o prostituata din mainile unui politist. Provocarea suprema o va constitui incercarea de a convinge un doctor psihiatru de faptul ca este intreg la minte. Destul de intreg pentru un erou.

Filmul va rula in prima instanta, in cadrul Festivalului de Film de la Toronto. Nimic nou, nu? Si.. pana atunci, iata si trailerul! Presimt o comedie spumoasa!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.