[Trailer] Big Miracle

3

Un film emoționant despre balene și salvarea lor, bazat pe un caz real care va aparea în Febriarie anul viitor. Un reporter din Alaska împreună cu fosta sa iubită, care se întâmplă să fie voluntar la Greenpeace, se luptă să salveze o familie de balene gri care au fost prinsă între niște sloiuri de gheață ce se formează rapid în Cercul Arctic. O dramă romantică cu Drew Barrymore, aleasă foarte bine pentru a interpreta acel rol, și John Krasinsky, pe care mulți dintre voi probabil în veți recunoaște din serialul ,, The Office”.

big miracle 460x219 [Trailer] Big Miracle

Povestea este bazată pe cartea ,,Freeing the Whales” de Tom Rose și e foarte potrivită pentru iubitorii acestor animale.  Miracolul cel mare, nu știm dacă se produce sau nu, dar ceea ce este miraculos este cum se reunesc  o mulțime de oameni pentru a lupta pentru o cauză nobilă și ce sentiment puternic de emoție îți transmite acest fenomen.

3 COMENTARII

  1. Cu delfini au tot aparatut , acum trebuia sa apara si ceva mai maree…si au ales balenele. Nu vreau sa fiu rautacios, dar cred ca o sa fie cam slabutz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.