[Trailer] Anna Karenina

2

Literatura rusă prin romanul “Anna Karenina“, a celebrului scriitor Lev Tolstoi, îşi are cele mai multe ecranizări respectiv adaptări pe marele ecran. Astfel va exista o viitoare punere în scenă, mai exact în decursul anului acesta şi va avea parte de-o distribuţie bine aleasă: Keira Knightley (ce declara recent că a dat peste cel mai greu rol al său ), Jude Law şi Aaron Johnson. Iar la cârma acestui proiect se află regizorul Joe Wright ce mai are 2 proiecte (AtonementPride & Prejudice) în comun cu actriţa britanică.

Anna Karenina 11 460x306 [Trailer] Anna Karenina

Nu stiu care e părerea voastră, dar pe mine această actriţă întotdeauna m-a fermecat prin apariţia ei scenică, din trailer ne arată că nu şi-a pierdut nici un pic din naturaleţea de-a interpreta roluri “istorice” prin eleganţa pe care o afisează. Pot afirma că decorul specific al acelei perioade este redat ideal iar personajele se integrează frumos în atmosfera societăţii aristocrate ruse, de la finele secolului al XIX-lea, iar toate aceste nu le spun în necunostinţă de cauză deoarece am lecturat acest minunat roman, plus că am vizionat câteva filme inspirate din el. Rezultatul net final îl vom vedea pe 9 noiembrie anul acesta, odată cu lansarea oficială în cinematografe.

Vizionaţi trailer: 

 

2 COMENTARII

  1. Dupa cum zici si tu, Keira Knightley e fermecatoare si abia astept sa vad cum are sa-i dea viata personajului, dar Jude Law câh, mai mai ca-mi ia pofta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.