[Trailer] A Good Old-Fashioned Orgy

1

Deci, nu stiu care e treaba cu actorii de la Saturday Night Live si comediile proaste. De fiecare data cand ma uit la emisiune ma gandesc “wow, ce oameni talentati si amuzanti!” si cumva, cu fiecare film in care apar ma fac sa-mi para rau. Si nu sa-mi para rau pentru ce gandesc, ci pentru faptul ca au ales sa joace in filmul respectiv. As avea destule exemple de filme stanjenitoare, dar nu vreau sa agit spiritele pe-aici, asa ca am sa va las cu trailerul de mai jos pentru A Good Old-Fashioned Orgy.

In fiecare vara, inca din liceu, Eric da super petreceri in casa de vacanta din Hamptons a tatalui sau. Insa anul acesta, tatal sau decide sa vanda proprietatea, iar Eric si prietenii lui ajung la concluzia ca ultima lor petrecere in casa aceea va trebui sa fie una legendara. Bineinteles ca asta inseamna ca vor organiza o orgie “de moda veche”. Din trailer, aceasta comedie pare sa fie destul de funny, asa ca am sa renunt la prejudecati si n-am sa sa o consider proasta (ma rog, asta pana la proba contrarie). In orice caz, A Good Old-Fashioned Orgy ii aduce in cinema, incepand cu data de 2 septembrie pe Jason Sudeikis si Will Forte (ambii de la SNL), Leslie Bibb, Lake Bell, Tyler Labine si Don Johnson.

1 COMENTARIU

  1. […] asa ca bravo lui. A avut anul asta roluri principale in Hall Pass, Horrible Bosses si mai urmeaza A Good, Old-Fashioned Orgy, unde mai pui ca a prezentat si MTV Movie Awards. Ce mai, s-a scos. In Horrible Bosses face echipa […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.