Think Like a Man (2012)

0

În căutarea comedie de esenţă tare, în lipsa unei oferte generoase filmul Think Like a Man a picat pe neasteptate mai ales că referinţa IMDb îl recompensa doar la cota de 6, o notă ce sigur nu reflectă realitatea ci poate doar existenţa unei grupe cinefile rasiste pusă pe fapte şi pe dat note (cum franţuzii au cam banat apariţia în cinema a filmului Untouchables). Cu toate acestea eu sunt un fan a umorului practicat de cei de culoare, au un fel de-a face comedie care se observă şi la nivelul acestui film. O detaşare şi o naturaleţe ce îi recomandă pentru genul de roluri unde o comparaţie cu vorba “a face pe clovnul” se potriveste la modul cel mai amuzant posibil.

think like a man01 Think Like a Man (2012)

Trecând la subiectul tratat de către film aflăm că războiul între sexe ia prim planul, iar partea feminină câstigă teren “mişeleste” (fără a fi misogin) jucând murdar. Dar să fiţi linistiţi atunci când grupul de tineri îndrăgostiţi atacă prin surprindere ducând la o adevărată luptă presărată cu glume şi poante poate deja fumate dar spuse cu fler. Un traseu al firului narativ ce furnizează în mod constant bună dispoziţie, prin nenumăratele mici bătălii de pe tărămul relaţiilor amoroase unde felul de-a gândi diferă de la partener la parteneră, astfel inevitabil apar divergenţele ce dau savoare filmului. O serie de peripeţii ce implică vreo 6 relaţii, în trei dintre ele aflăm cele mai multe secrete şi probleme specifice vieţii de cuplu.

%name Think Like a Man (2012)

Dacă în mare parte stim cu ce se “ocupă” filmul pot începe să dezvălui partea mai importantă a distribuţiei începând cu actriţele:  Meagan Good (Brick), Regina Hall ( Law Abiding Citizen, Scary Movie), Taraji P. Henson ( The Curious Case of Benjamin Button), Gabrielle Union (Meet Dave). După care partea masculină unde actori ca Michael Ealy (Seven Pounds), Romany Malco  (The 40 Year Old Virgin), Terrence Jenkins  şi Kevin Hart (Laugh at My Pain) constituie cele mai bune interpretări, posibil şi din cauza poziţiei în care au fost pusi de către scenariul ce foarte probabil să fi fost un pic misogin. Cu toate acestea premiera filmului a fost deja în primăvară pe teritoriul american iar la noi se anunţa pe la sfârşitul lui august dar nici urmă de aşa ceva, nu de alta, dar sigur ar fi avut parte de un mic succes prin cinematografele noastre.

Vizionaţi trailer: 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.