The Roommate (2011)

2

Un film care din incasarile de pe primul weekend in cinematografe si-a recuperat bugetul de productie (de 16 mil $) nu poate sa fie cel mai slab film al anului (asa cum am citit in multe locuri). Este doar un film foarte nisat, cu un regizor fara experienta si cu un subiect suficient de bun incat sa nu mai vrei sa ai colegi de camera dupa ce-l vezi. Iar prezenta actritei principale din Gossip Girl nu numai ca-l face un film pentru fete, dar chiar incearca sa aduca din audienta respectiva in fata ecranelor cinematografelor. Si, haideti sa recunoastem, faptul ca este produs de Sony l-a scos dintr-o posibila inecare intr-un film direct pe dvd.
the roomate poza 2 460x306 The Roommate (2011)

Desi trailerul ne spune destul de multe, am reusit sa fiu tinut in fata ecranului de multe secvente palpitante. Atat de palpitante incat mai ca-mi venea sa pun mana la ochi la unele dintre ele, ca sa nu zic ca de vreo 2 ori mi-a sarit inima din piept. Practic, ajunsa la colegiu (facultate, la noi) o fata are ghinionul sa dea peste o psihopata. Bineinteles ca tipa nu stia ca buna si draguta colega a ei de camera este asa, insa filmul ne va arata multe dovezi intru sustinerea cauzei. Si sa va mai fac o constatare, chiar daca-mi vor sari in cap cateva persoane. Daca filmul tot este interzis minorilor (+18) puteau sa bage si ei vreo 2-3 scene mai de doamne-ajuta in materie de nuditate sau sange.
The Roommate poza 1 460x306 The Roommate (2011)

Leighton Meester joaca frumos, blonda arata super bine, fetelor li-l recomand pe Cam Gigandet, iar regizorul ar fi bine sa o lase mai moale cu filmele comerciale. Din seria horror/thriller este un film de vazut. O data.

Vizionati trailer:

2 COMENTARII

  1. O sa-l vad si eu in curand, in nici un caz singura. O sa-l vad cu colega de camera, bagate sub cearsafuri cu popcorn (romantic, stiu…) . sper sa fie asa cum arata in trailer, cu toate ca “psihopata” nu ma convins 🙂 daca bagau scene hot nu te facea sa pui mana la ochi; vreau sa ma tina in tensiune subiectul. intradevar nu m-ar fi deranjat un boob here there and everywhere 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.