The Other Woman (2009)

0

In ultimul timp mi se pare ca am vazut numai filme slabe… Si nu ma refer la filmele vechi pe care le-am revazut de curand, ci la cele noi pe care mi le iau sperand ca o sa-mi faca ziua mai frumoasa si din pacate, se dovedesc a fi incredibil de deprimante (si nu, nici macar nu sunt drame).  Asa ca m-am decis sa ma uit la The Other Woman, un film cu Natalie Portman, preferata mea, pentru ca m-am gandit ca ea nu o sa ma dezamageasca niciodata. Si ma bucur sa va spun ca nu a facut-o. Filmul, inspirat din romanul Love and Other Impossible Pursuits, este destul de trist (doh,doar e drama) si cred ca va fi destul de dureros de urmarit de catre femeile care au trecut prin drama de a pierde un copil. Asa ca urmariti cu precautie.

The Other Woman 2011 pic Natalie Portman 460x286 The Other Woman (2009)

Titlul ne spune cam tot ce vrem sa stim. Un timp, Emilia (Natalie Portman) a fost cealalta femeie, amanta lui Jack Woolf (Scott Cohen). Pana cand ramane insarcinata, moment in care Jack considera ca e timpul sa-si paraseasca prima sotie pentru ea. Din pacate, Emilia pierde copilul la doar 3 zile dupa nastere, deoarece micuta Isabel moare pe neasteptate. Asa ca, filmul ne prezinta perioada chinuitoare prin care trece Emilia dupa moartea fetitei sale, dar pune si foarte mult accentul pe relatia sa cu William (Charlie Tahan), copilul lui Jack din prima casatorie.

020311woman thumb 640xauto 595440 460x232 The Other Woman (2009)

The Other Woman a reusit sa ma captiveze atat de tare prin povestea sa, ca deja la sfarsit nici nu mai conta pentru mine cum o sa se termine, pentru ca oricum sfarsitul nu avea sa ma faca sa regret ca l-am urmarit. Deci, per total, as putea spune ca mi-a placut. Asa ca vi-l recomand mai ales daca sunteti fani, ca si mine, ai lui Natalie Portman sau in cazul in care va era dor sa o vedeti pe Lisa Kudrow aka Phoebe din serialul Friends intr-un lungmetraj.

Vizionati trailer: