The Muppets (2011)

14

Cu toţii aţi auzit de celebrul show american The Muppets. Însă, nu ştiu şi câţi dintre voi aţi avut ocazia să-l vizionaţi şi poate să şi-l îndrăgiţi. Eu nu am avut această şansă, prin urmare, am privit filmul că pe o simplă comedie, menită să mă facă să râd, dar fără să am vreo tresărire la vederea personajelor atât de cunoscute. Să zic că a reuşit pe alocuri să mă amuze, dar nu chiar atât de mult pe cât mi-aş fi dorit.

2011 the muppets 005 460x305 The Muppets (2011)

Walter şi Gary sunt cei mai înfocaţi fani ai serialului The Muppets, în special Walter, care adeseori a visat să facă parte din familia lor. Şansa aceasta i se oferă atunci când pleacă în vacanţa cu Gary şi iubita lui şi ajunge să le cunoască pe faimoasele păpuşi, care între timp se destrămaseră. Aflând că un magnat al ţiţeiului vrea să distrugă faimoasele studiouri The Muppets, Walter reuşeşte să-i strângă pe toţi şi, împreună, să pună la cale un nou spectacol pentru a-şi recâştiga proprietatea, dar şi fanii.

the muppets The Muppets (2011)

Poate şi pentru faptul că are scene de musical sau că mi se pare cam penibilă interacţiunea dintre păpuşi şi oameni, nu am savurat pe deplin (precum alţi spectatori din sală) The Muppets. Fiind o producţie americană, pot spune că a urmat un tipar clasic al comediilor de acest gen, acesta fiind următorul: toate bune şi frumoase, faze cât de cât amuzante, conflict, dramatism pur american, final fericit. The End. Totuşi, filmul a avut şi sclipiri. Unele replici chiar haioase şi inteligente (altele au fost ca nuca în perete) şi apariţia mai multor actori cunoscuţi, deşi doar pentru câteva secunde. În ciuda notei bune de pe Imdb şi a încasărilor mari, consider că The Muppets ar trebui să rămână doar pentru cunoscători. Ei vor aprecia cel mai mult acest “tribut” adus celebrului show. Personal, nu l-aş mai revedea.

Vizionati trailer:

14 COMENTARII

  1. […] să scape de accesele de furie iar Gonzo este un magnat în domeniu instalaţiilor. Simona – FilmeTari Fiind o producţie americană, pot spune că a urmat un tipar clasic al comediilor de acest gen, […]

  2. Foarte multi actori celebrii in productia asta. S-a meritat efortul pentru ca e super si pentru cei mici si pentru cei mai mari:)

  3. […] or Muppet” din ”The Muppets” – Muzică și versuri de Bret McKenzie „Real in Rio” din “Rio” […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.