The Dark Knight Rises: Concursul

45

Vara aceasta, fii martorul deznodamantului epic al legendei intunecate. Cavalerul Negru: Legenda Renaste, un film despre care criticii spun ca este o realizare exceptionala, un produs a tot ce are mai bun cinematografia hollywoodiana (The Hollywood Reporter).

DKR 70x100 RO result 460x657 The Dark Knight Rises: Concursul

Din 27 iulie, din umbra si din cenusa va izbucni un foc si un nou intuneric se va asterne. Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa de a castiga 3 invitatii de doua persoane la Cinema City din Sun Plaza la Cavalerul Negru: Legenda Renaste.

Cavalerul Negru: Legenda Renaste ii readuce impreuna pe Christoper Nolan cu acest actor, care joaca rolul dual al lui Bruce Wayne si Batman. Ei au colaborat la filme ca Batman Begins, The Prestige si The Dark Knight. A castigat recent un premiu Oscar pentru performanta din The Fighter. Cum il cheama pe acest actor?

· Christian Bale
· Tom Hardy
· Liam Neeson

Nu rata filmul anului, un eveniment cinematografic de exceptie: Christian Bale, Tom Hardy, Liam Neeson, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Gary Oldman, Morgan Freeman, Michael Caine.

intr-un regal actoricesc sub bagheta lui Christoper Nolan, cel care a semnat capodoperele The Prestige, Batman Begins, The Dark Knight si Inception. Cavalerul Negru: Legenda Renaste, in premiera din 27 iulie si in avanpremiera din 25 iulie. Biletele s-au pus deja in vanzare!

45 COMENTARII

  1. Christian Bale este binecunoscutul actor care interpreteaza dublul rol Bruce Wayne / Batman . El a castigat numeroase premii interpretand aceste roluri in filmele Batman Begins si The Dark Knight

  2. Christian Bale. abia astept sa vad filmul, mai ales ca sun plaza este langa mine! 😀

  3. christian bale. abia astept sa il vad, mai ales ca sun plaza este chiar langa mine 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.