[Teaser Trailer] The Three Musketeers

2

Daca nu ati crezut ca va fi realizat un remake al Celor 3 Muschetari, si chiar in 3D, v-ati inselat amarnic. Ca dovada, va prezint azi teaser trailerul pentru cea mai noua ecranizare a clasicei povesti de Alexandre Dumas. The Three Mustekteers va fi regizat de Paul W.S. Anderson, pe care-l stiti, cel mai probabil, pentru primul si ultimul Resident Evil, Death Race sau Alien vs. Predator, si va aduce pe marile ecrane o distributie formata din Logan Lerman, Matthew Macfadyen, Ray Stevenson, Luke Evans, Christoph Waltz, Milla Jovovich, Mads Mikelsen, Til Schweiger, Juno Temple si Orlando Bloom.

Tanarul D’Artagnan devine prieten si isi uneste fortele cu cei mai buni trei cavaleri luptatori, Athos, Porthos si Aramis, pentru a-l opri pe diabolicul Cardinal Richelieu, dar si pentru a-i infrunta pe Ducele de Buckingham si pe Lady de Winter. Sunt sigura ca majoritatea sunteti familiarizati cu faimoasa poveste si ca poate sunteti curiosi, ca si mine, sa vedeti cum va fi abordata in 2011, in 3D. Trailerul mi se pare chiar tare, mai ales pentru ca au fost implementate efecte si stiluri de lupta moderne intr-o poveste veche de mai bine de 160 de ani. De-abia astept sa il vad pe Christoph Waltz, jucand din nou personajul negativ, dar si pe Orlando Bloom, care parca e facut pentru rolurile de genul asta, si de care, trebuie sa recunosc, mi-a fost cam dor sa-l vad pe marile ecrane. The Three Musketeers va fi lansat in cinematografe in data de 14 octombrie 2011.

2 COMENTARII

  1. Nu stiu cum o sa fie dar parca dupa atatea remake-uri nu prea mai are ce sa te mai surprinda.Vom vedea.Poate surprinde prin efecte speciale…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.