[Teaser Trailer] The Iron Lady

1

The Iron Lady 550x303 460x253 [Teaser Trailer] The Iron Lady

Am auzit anul acesta la facultate de Doamna de Fier de-atatea ori incat m-am plictisit. Dar pentru cei care nu stiu cine e, am sa va spun doar ca aceasta era porecla doamnei Margaret Thatcher. Si pentru ca o doamna atat de mare a politicii nu poate fi interpretata decat de o mare doamna a cinematografiei, Meryl Streep va juca rolul principal in noul film The Iron Lady. Credeti-ma, e intr-adevar Meryl Streep, desi nici eu n-am recunoscut-o initial din acest teaser.

Filmul, regizat de Phyllida Lloyd (Mamma Mia!), va spune povestea Doamnei de Fier a Marii Britanii, prima si singura femeie prim-ministru a Regatului Unit, una dintre cele mai faimoase si influente femei ale secolului 20, ce s-a facut auzita intr-o lume dominata de barbati. The Iron Lady va avea premiera pe 16 decembrie 2011, la timp pentru a intra in competitie pentru marile premii (Globurile de Aur, Oscarurile).

1 COMENTARIU

  1. […] Streep (The Iron Lady) si Julia Roberts (Eat Pray Love) sunt actrite consacrate, castigatoare a premiilor Oscar. Ambele  […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.