[Teaser Trailer] Battleship

1

battleship trailer 460x189 [Teaser Trailer] Battleship

Sa nu-l recunosc pe Taylor Kitch in trailerul de mai jos! Fiind obisnuita sa-l vad cu parul lung, a fost un soc sa-l vad tuns scurt pentru Battleship. Acesta e un nou film de actiune in regia lui Peter Berg (Hancock) ce pare o combinatie intre Transformers, Pearl Harbor si War of the Worlds. Puteti vedea imediat la ce ma refer.

O flota de nave e obligata sa porneasca la razboi in momentul in care descopera in mare o nava extraterestra care ii ataca. Pe mine nici nu trebuie sa ma mai convinga cineva sa vad filmul asta avand in vedere ca Liam Neeson si Alexander Skarsgard (Eric din True Blood) sunt cap de afis. Ce ma amuza e ca printre restul numelor ce se gasesc in distributie, cum ar fi Taylor Kitch, Brooklyn Decker sau Josh Pence se afla si Rihanna, ca Justin Timberlake nu era de ajuns in lumea cinematografiei. Battleship va avea premiera incepand cu data de 20 aprilie 2012.

1 COMENTARIU

  1. […] alt spot Super Bowl a aparut, de data aceasta cel al filmului Battleship produs si regizat de catre Peter Berg. Recunosc, nu sunt o mare fana a filmelor de acest gen, insa […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.