Tangled (2010)

14

Disney arunca pe piata un film care a costat peste 250 de milioane de dolari (al doilea cel mai scump film din istorie). O animatie plina de momente muzicale bazata pe basmul fratilor Grimm: Rapunzel. Filmul, destinat in mare parte copiilor contine aceeasi bucurie pe care filmele Disney ne-a aratat-o ca si pana acum. Totodata este nominalizat la Globul de Aur, pentru cel mai bun film de animatie (desi Iluzionistul si Toy Story 3 sunt considerate favorite).

Tangled poza 1 460x240 Tangled (2010)

Basmul care sta la ideea de baza a filmului ne spune ca intr-un regat indepartat s-a nascut o fetita dupa ce mama ei, bolnava, a fost vindecata cu o floare miraculoasa. Si a dat nastere unei printese cu parul de aur. Dar, in aceeasi noapte copila printesa este furata de catre vrajitoare si inchisa intr-un turn indepartat si ascuns. Pe de alta parte revenim in prezentul povestii, iar atractia principala este un hot ce tocmai furase o coroana din palat cand da nas in nas cu printesa pierduta. Si de aici mai urmeaza vreo 70 de minute de film 😀

Tangled poza 2 460x242 Tangled (2010)

Desi pentru copii, sala de cinematograf era plina de cupluri si de oameni de alte varste nu neaparat din targetul ridicat de Disney. Stiti voi, o animatie parca e buna pentru intreaga familie. De vazut atunci cand aveti chef de un basm de la Disney.

Vizionati trailer:

14 COMENTARII

  1. Am vazut filmul cu fetita mea….In sala s-a ras tot timpul. Filmul este TERAPIE DE RAS ,mai ales pentru adulti- ca sa va trezesc interesul,va spun doar atat- pe eroul principal il cheama…cum credeti- GHEORGHE…….Cea mai tare faza! Vizionati-l ca merita!

  2. Am vazut filmul cu fetita mea de 3 ori. Am ras de cand a inceput difuzarea filmului si pana am iesit din sala. Merita vazut filmul.

  3. […] interpretat de Tom Douglas, Troy Verges si Hillary Lindsey ‘I See the Light’ din ‘Tangled’ interpretat de Alan Menken si Glenn Slater ‘If I Rise’ din 127 Hours interpretat de […]

  4. Un film foarte foarte tare…razi de nu mai poti de la inceput pana la final. Partile cu muzical nu prea sunt pe placul meu, dar in rest merita toti bani!

  5. […] Am mers cu inima îndoită la filmul Last Vegas pentru că nu știam la ce să mă aștept. De fapt, mă temeam să nu fie vreun dezastru, cum au mai fost producții care au avut pe afiș nume mari, filme care au sperat că vor avea succes doar având pe generic actori faimoși, fără a avea altceva în spate. Numele lor nu mai este neapărat o garanție a succesului, cam toți au avut și roluri modeste în ultimul timp, nu prea mai sunt la vârsta la care pot alege așa că joacă ce li se oferă. Nici regizorul nu părea cine știe ce, Jon Turteltaub fiind mai mult specializat în filmele de acțiune decât în comedii, doar scenaristul Dan Fogelman părea mai familiarizat cu domeniul, el scriind povestea de la Crazy, Stupid, Love, o comedie romantică interesantă, după ce anterior lucrase la mai multe animații, printre care Cars 2, Tangled. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.