Sucker Punch: Evadare din realitate [concurs]

23

SuckerPunch afis parteneri 209x300 Sucker Punch: Evadare din realitate [concurs]MediaPro Distribution te invita sa urmaresti o noua capodopera vizuala a producatorilor block busterelor 300 si Watchmen, Sucker Punch: Evadare din Realitate, un film in care granita dintre realitate si fantezie dispare, lasand loc unei lumi conduse de puterea imaginatiei. Raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la Sucker Punch: Evadare din realitate, valabile la cinematograful IMAX Cinema City Cotroceni.

Cine este regizorul filmului Sucker Punch: Evadare din realitate?

James Cameron
Zack Snyder
Danny Boyle

Sucker Punch: Evadare din realitate are premiera in Romania din 25 martie in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta), in reteaua Cinema City (Sun Plaza, Iasi, Cluj, Bacau, Timisoara, Arad, Baia Mare, Pitesti) si poate fi vizionat si in format Imax 2D la cinematograful Cinema City Cotroceni.

23 COMENTARII

  1. Zack Snyder este regizorul acestui film,un regizor in plina ascensiune care are la activ filme destul de cunoscute:300,Watchmen si care va avea onoarea de a regiza urmatorul film din seria Superman.

  2. am fost aseara la premiere, si filmul s’a dovedit sa fie o mare dezamagire.cand am vazut trailerul la cinema deabia asteptam sa’l vad, si de aceea mi’am luat si bilet pt premiera..dar este un total esec. cu toate ca are multe efecte speciale, in slow motion mai ales, tot nu m’a impresionat cu nimic, poate doar cu costumele tipelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.