Step Up 3D [concurs]

54

afis StepUp3 final 211x300 Step Up 3D [concurs]Step Up 3D si Trupa Simplu prezinta URBAN DANCE JAM!

Pe 3 septembrie, la ora 19.00, Trupa Simplu te provoaca la un concurs de zile mari la Movieplex: Urban Dance Jam . Cele mai bune trupe se vor « bate » in miscari spectaculoase de street dance, doar una fiind declarata castigatoare.

Cumpara-ti acum bilet la Step Up 3D la Movieplex si intra in lumea magica a dansului fara reguli.

Mai mult de atat, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la Step Up 3D/ Dansul dragostei 3D la cinematograful Movieplex si 3 cd-uri cu soundtrack-ul Step Up 3 oferite de A&A RECORDS.

Pentru ce film celebru jurizeaza Trupa Simplu cel mai tare concurs de street-dance pe 3 septembrie, in Bucuresti?

1. Step Up 3D/ Dansul dragostei 3D
2. Save the Last Dance/ In ritm de Hip Hop
3. Shall We Dance?/ Sa dansam?

21 460x306 Step Up 3D [concurs]

Detalii film:

Titlu original: STEP UP 3D
Titlu in romana: DANSUL DRAGOSTEI 3D
Gen: Musical / Dragoste
Lansare in cinematografe: 03.09.2010
Regia: John Chu
Cast: Rick Malambri, Harry Shum Jr., Adam G. Sevani, Sharni Vinson

4 460x271 Step Up 3D [concurs]

Sinopsis:

Universul intens al street dance-ului new yorkez prinde viata si se metamorfozeaza complet in mult asteptata continuare a seriei de succes Step Up, o noua creatie 3D exploziva: Dansul Dragostei 3D.

Luke (Rick Malambri) este un orfan pentru care singurul lucru la fel de important ca street dance-ul este sa nu fie evacuat din adapostul in care locuieste acum, un depozit darapanat care ofera refugiu dansatorilor din intreaga lume. Dance crew-ul format de aceasta familie de conjunctura este House of Pirates (Casa piratilor), un grup extrem de talentat si unit care si-a propus sa castige suprematia mondiala.

31 459x307 Step Up 3D [concurs]

Unindu-si fortele cu Moose (Adam Sevani) si Natalie (Sharni Vinson) un proaspat “boboc” la NYU si respectiv o dansatoare irezistibila, noua trupa de dans se inscrie intr-o competitie cu miza fabuloasa care le va schimba viata tuturor pt totdeauna.

9 460x313 Step Up 3D [concurs]

Cu cei mai buni dansatori din lume, o coloana sonora cu cele mai noi hituri semnate de: Flo Rida (feat. David Guetta), Trey Songz, Laza Morgan, Estelle (feat. Kardinal Offishall) si o poveste de dragoste pasionala, din 3 septembrie STEP UP 3D face senzatie pe marile ecrane cu cele mai spectaculoase efecte 3D.

Vizionati trailer:

54 COMENTARII

  1. O intrebare mai usoara nu gaseati? 🙂 O sa-mi incerc norocul si o sa aleg prima varianta – Step Up 3D/ Dansul dragostei 3D 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.