Something Borrowed (2011)

2

Sunt sigur ca se va gasi cineva care sa aprecieze filmul asta…. din pacate, eu pot sa nu ma consider in target (fiind o comedie romantica realizata dupa o carte de fete) sau pot sa-l consider prea lung (2 ore) sau pot sa cred ca as fi facut un rol mai bun decat actorul principal. Stati sa vad cum se numeste. Asa… Egglesfield. Sau pot sa pun totul pe seama regizorului lipsit de experienta. Dupa jump va zic si partile bune. Promit.
d1070651 SB 13284r 460x305 Something Borrowed (2011)

In primul rand filmul spune povestea a trei persoane (doua fete si un tip) care au in comun niste sentimente dornice de o plimbare. Ce ai face daca ai realiza ca cea mai buna prietena a ta se casatoreste cu barbatul viselor tale? Ce ai face daca, tu ca baiat, ai afla ca prietena cea mai buna a viitoarei tale neveste a avut inca din facultate sentimente pentru tine? Cum impaci si capra si varza? Kate Hudson joaca rolul viitoarei sotii si parca a cam trecut de prima tinerete, iar pe Ginnifer Goodwin ia-o daca ai de unde… (expresie folosita pentru: o stiu de undeva, dar imi scapa acum).
e31d0651 SB 14880 460x305 Something Borrowed (2011)

In al doilea rand trebuie sa va zic si partile bune. Nu? Cartea este un best-seller si cica e si foarte buna. Asa, de fete, cum va place voua. New York-ul este la fel de superb, Central Park fiind locul de filmare a multor scene. Scenariul (desi adaptat) este bun si ceea ce a iesit nu este in niciun caz din vina scenaristului. Per total este un film de vazut in cuplu (de.. daca am fost singur, l-am privit altfel), intr-o atmosfera pe masura, la o varsta…frageda.

Vizionati trailer:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.