Shape of Things (2003)

0

Plecand de la aspectul si forma lucrurilor, filmul dezvolta o analiza interesanta a comportamentului socio-uman. Shape of Things expune o forma experimentala de manifestare a artei al carei subiect este individul ca sculptura vivanta. LaBute exploreaza problema intimitatii, a relatiilor interumane, in special, relatia de iubire si schimbarile pe care o persoana este capabila sa le faca pentru iubire.

shape of things 460x255 Shape of Things (2003)

In timp ce vizita un muzeu, Evelyn este apostrofata de Adam, supraveghetorul muzeului, pentru ca depasise limita permisa. Tip timid, comformist, Adam se indragosteste de Evelyn si de aici incepe povestea de iubire dintre cei doi. Adam si Evelyn formeaza  o pereche moderna, lipsita de inhibitii, tanara impunadu-si in cuplu toate fanteziile. Noua relatie il schimba radical pe Adam. Din tipul conformist, timid si grasut, Adam devine un barbat increzator. Viata sa prinde o noua forma, barbatul renuntand treptat la tot ce era inainte. Interesant, nu?

The Shape of Things 1194966242 460x301 Shape of Things (2003)

Dramaturg si regizor, Neil Labute este responsabil pentru aceasta comedie intelingenta despre arta manipularii. Shape of Things este la origini piesa de teatru si a fost prima data pusa in scena de LaBute in 2001. Nu am  avut ocazia sa o vad jucata, asa ca va recomand cu incredere  filmul pentru o seara de relaxare si amuzament.

Vizionati trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.