Secret Origin: The Story of DC Comics (2010)

3

Nu stiu cum sunteti voi dar eu sunt un mare fan al filmelor “realizate dupa” sau “inspirate din” benzi desenate. Si astazi, vreau sa va vorbesc despre un documentar, gasit intamplator, care spune povestea celor mai importante personaje de benzi desenate din istorie: Superman si Batman. Sa se noteze, la revista, ca eu sunt mare fan Batman. Istoria lor incepe prin 1934, iar documentarul o prezinta pana-n zilele noastre, cu suisuri si coborasuri. Lucruri nebanuite sau mult in adancul timpurilor sunt prezentate chiar de catre creatorii lor. De catre scriitorii si desenatorii acelor timpuri, dar si de catre cei care conduc compania DC Comics in prezent. Printre cele 2 personaje importante mai sunt prezentate si altele, nume care nu au ajunsa insa foarte aproape de ochii si urechile publicului din Romania.
DC poza 1 Secret Origin: The Story of DC Comics (2010)

Singurul minus ar fi faptul ca ne este prezentata doar compania DC Comics, iar alti supereroi de poveste raman, oarecum, pe afara. Dar, in niste vremuri in care filmele cu cele mai mari incasari la box-office sunt inspirate din personaje inventate acum 80 de ani, puteti sa acordati, cu lejeritate, atentie acestui film.

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

  1. “Singurul minus ar fi faptul ca ne este prezentata doar compania DC Comics, iar alti supereroi de poveste raman, oarecum, pe afara.”

    Floryan, nu crezi ca e putin ridicol sa spui ca singurul minus al unui film care se numeste: “The story of DC comics” este ca nu vorbeste despre ALTCEVA decat DC comics? Serios acum. Daca nu ai ce minusuri sa raportezi, don’t say anything. Ce, voiai sa-ti vorbeasca despre Spiderman si Spawn desi Marvel si respectiv Image Comics sunt principalii lor competitori?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.