Primul teaser trailer al filmului Step Up 4 3D

3

Zilele acestea a fost lansat primul teaser al trailerului Step Up 4 3D, continuarea francizei de succes avand ca tema dansul de strada urban. In aceasta parte ii vom vedea pe Kathryn McCormick, Ryan Guzman si Stephen Boss. Emily, fiica unui om de afaceri bogat, soseste in Miami intentionand sa devina o dansatoare profesionista, dar in curand se indragosteste de Sean, liderul unui grup de dansatori explozivi. Echipa de dansatori intitulata MOB incearca sa castige un concurs pentru a obtine o sponsorizare importanta, dar tatal lui Emily ameninta sa transforme cartierul in care isi desfasoara activitatea membrii grupului si sa mute sute de oameni. Emily va trebui sa se alature grupului de dansatori condus de Sean, care isi va transforma prestatia artistica intr-un protest. In acest fel, ei risca sa isi distruga visurile visele lor pentru o cauza importanta.

Primul film din franciza Step Up a aparut in 2006, avandu-i in rolurile principale pe Channing Tatum si Jenna Dewan, regia fiind semnata de Anne Fletcher. In ciuda criticilor negative, filmul a inregistrat succes, avand incasari de 21 milioane de dolari in weekend-ul de lansare si ocupand locul al doilea in box office-ul american. A urmat Step Up 2: The Streets (2008), avandu-i ca protagonisti pe Robert Hoffman, Briana Evigan si Cassie Ventura, regizat de Jon M. Chu. Incasarile inregistrate de cea de-a doua parte a filmului au depasit 150 milioane de dolari. Datorita ecoului rasunator pe care l-au avut primele filme, studiourile Disney au decis sa lanseze si a treia pelicula. Step Up 3D (2010) a beneficiat de prezenta actorilor Adam G. Sevani, Rick Malambri si Sharni Vinson, regia apartinandu-i tot lui Jon M. Chu. Filmul a avut incasari de aproximativ 160 milioane de dolari, depasind Street Up 2: The Streets, si ajungand pelicula cu cel mai mare profit brut din franciza. In primul weekend de la lansare, Step Up 3D s-a clasat pe locul al treilea in box office-ul american , dupa The Other Guys si Inception.

Lansarea filmului Step Up 4 3D, regizat de Scott Speer, este programata sa aiba loc in data de 27 iulie 2012. Va invit sa vizionati teaserul de mai jos care anunta un nou film incendiar din seria Step Up.

Vizionati trailer:

sursa.

3 COMENTARII

  1. Step Up 1 a fost si va ramane cel mai bun film din serie, de la step up2 in sus au pus mai mult accent pe dans decat pe poveste si asa filmul si-a pierdut din farmec…

  2. […] cu mult timp în urmă s-a lansat teaser trailer-ul la filmul Step Up 4  si astfel competiţia de anul acesta la respectiva categorie de film devine mai acerbă o dată […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.