Pacific Rim (2013)

5

Cu niciun nume mare in distributie, cu un Guillermo del Toro insetat dupa spectaculos si cu o poveste gata sa acopere golul lasat de lipsa unui film Transformers, “Pacific Rim” reuseste sa fie filmul fantastic de actiune care sa te faca sa-ti lipesti un poster cu “Gipsy Danger” in sufragerie.

florian la film 460x306 Pacific Rim (2013)

Daca v-ati gandit ca extraterestri vin din cer, aflati ca scenaristul filmului s-a gandit ca ar fi o idee buna ca acestia sa iasa din apa, dintr-o poarta catre o alta dimensiune creata in cercul de foc al Pacificului. Gandeste-te cum ar fi sa iti faci plimbarea de dimineata pe o plaja din California, iar din cauza cetii sa ai impresia ca o stanca este de fapt un monstru in apa. Sa iti imaginezi ca pe plaja ar sta un robot urias care sa-i apere pe oameni, iar peste cativa ani sa faci un film cu vanatori de godzile pilotati de oameni prin intermediul unei conexiuni neuro-asfafasdas…. :)) Atunci inseamna ca te cheama Travis Beacham si esti scenaristul unui film cu un buget comparabil cu costul de constructie al celui mai mare stadion de fotbal de la noi.

pacific rim charlie 460x243 Pacific Rim (2013)

Fac doua roluri foarte bune Idris “Seful lor” Elba si Charlie “Replici bune” Day, iar luptele dintre monstri si roboti le-am simtit atat de puternic in scaunul de la IMAX 3D de simteam ca ma bat eu pentru anularea apocalipsei si nu un actor blond in fata unui ecran verde.

pacific rim trailer Giant Monsters 460x255 Pacific Rim (2013)

De vazut cu prietenii.

5 COMENTARII

  1. Luptele sunt cam haotice si foarte galagioase. Actingul cu exceptia celor doi ameni de stiinta este cam fortat. Merge de week-end cu prietenii.

  2. […] individuale, nu toată lumea este de acord cu laudele aduse. Pe lângă părerile pozitive de pe filmetari, metropotam și filmreporter.ro, găsim și păreri ceva mai rezervate pe vlad.dulea.ro, […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.