One for the Money (2012)

6

O comedie simpatică, destul de relaxantă și piperată pe alocuri cu replici inteligente,uneori sarcastice și situații ușor tensionate. Filmul este o adaptare a romanului cu același nume care aparține scriitoarei Janet Evanovich. Eroina noastră, interpretată de Katherine Heigl, este proaspăt divorțată și fără job, iar panica o face să își aleagă meseria de recuperator ( un fel de vânătoare de recomense pentru cauțiuni) pentru a face ceva bani.

Meseria nu este cine știe ce periculoasă, dar devine când ea preia un caz sau să-i spunem ,,client” destul de important și anume pe fugarul Joe Morelli, un polițist ce fusese implicat într-o scenă criminală, el fiind principalul suspect. Încrezătoarea noastră Stephanie Plum își iese din starea depresivă, dornică de a excela în noua slujbă și nu alege întâmplător acest caz, ea fusese sedusă și părăsită de șarmantul Joe Morelli în liceu, motiv pentru care îl călcase cu mașină rupându-i piciorul la vremea respectivă. Acum dacă îl va prinde, răzbunarea va fi dulce și satisfacția va fi mare. Totodată și recompensa care i-ar rearanja viață. E foarte haios personajul ei pentru că, fiind o neinițiata în ale meseriei, totuși reușește să fie descurcăreață în toate situațiile. Ajunge să învețe chiar să folosească o armă adevărată și se surprinde pe ea însăși de multe ori.

Metodele ei pentru a-l găsi pe Morelli încep cu mama acestuia (care o respinge total blamând-o că i-a rănit băiatul) și continuând cu diferite joculețe care nu fac altceva decât să-l intrige pe Joe Morelli și să-l facă să i se tot afișeze. Se va observă clar, încă de la început, că încă îi leagă ceva, lucru ce devine plăcut și care îți va crește curiozitatea. Mai multe nu vă spun, rămâne să savurați voi evoluția evenimentelor, care vă garantez că este una destul de interesantă, cu ușoare tente comico tragice. Jason O’Mara își joacă bine rolul de polițist fugar și de cuceritor în același timp, iar celelalte personaje deși sunt tipologii pe care le cunoaștem cu toții sunt ilustrate într-un mod foarte plăcut. Eu zic că merită filmul, te binedispune și o să apară la noi chiar pe 10 luna această.

Vizionați trailer:

6 COMENTARII

  1. […] Aşa că poliţe vechi aşteaptă acum să fie plătite cu vârf şi îndesat. Adelina – Filme Tari O comedie simpatică, destul de relaxantă și piperată pe alocuri cu replici inteligente,uneori […]

  2. Datorita invitatiei castigate pe filmetari.com am vazut acest film.. si pot spune ca mi-a placut. Avand in vedere ca nu stiam absolut nimic despre el nici nu aveam asteptari prea mari ca sa fiu dezamagita sau asa ceva 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.