No Strings Attached (2011)

3

Ashton Kutcher reuseste de multe ori atraga domnisoarele in salile de cinematograf doar prin simpla prezenta. De aceasta data o sa-l vedeti (dragelor) in multe ipostaze in care poate doar Demi Moore si spectatorii de la Spread (2010) l-au mai vazut. Iar Natalie Portman vine sa-si completeze anul de succes (Glob de Aur si probabil Oscar) printr-o comedie romantica parca putin ciudata pentru cariera ei actoriceasca. Am ras, am fost de acord, m-am intristat, mi s-au adeverit asteptarile si m-am ridicat destul de multumit. Poate doar cu micul regret ca nu a murit nimeni in final (nu e spoiler, pentru ca nu este nicio secventa de genul). Stiu, sunt destul de sadic.
no strings attached 1 459x236 No Strings Attached (2011)

Pe scurt, filmul trateaza povestea a doi tineri care sunt prieteni de sex. Adica fara o relatie stabila, fara certuri sau dragoste. Doar sex. Atunci cand unul dintre ei are chef de sex pur si simplu il suna pe celalalt si se intalnesc. Si da, ati ghicit, lucrurile se complica atunci cand unul dintre ei vrea ceva mai mult de la aceasta relatie. Suprinzator, Kutcher o sa vrea mai mult. Filmul este decent, are cateva glume bune (mai ales daca nu le-ati vazut deja in trailer) si este destul de potrivit de vazut in cuplu. De retinut glumele din secventele in care este prezent si negrul, dar si cele cu gayul.
no strings attached 2 460x305 No Strings Attached (2011)

Filmul este regizat de un tip ce nu mai facuse un film de vreo 5 ani, ultimul fiind o comedie destul de jenanta. A fost destul de reusit insa cu un scenariu ce putea fi cu mult imbunatatit. M-a enervat teribil tatal lui Ashton (din film), dar a avut si partea lui de condimente. De vazut. O data.

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.