Munich: The Edge of War (2021)

0

Povestea a doi tineri, fosti colegi la Oxford, care incearca sa-l lumineze pe premierul britanic Neville Chamberlain despre cat de periculos este Hitler pentru Europa. Actiunea filmului are loc chiar cu cateva luni inainte ca Hitler sa invadeze Cehoslovacia, iar ce s-a intamplat dupa este deja istorie.

Munich The Edge of War poster 460x681 Munich: The Edge of War (2021)

Mereu mi-au placut filmele despre cel de-Al Doilea Razboi Mondial, sunt multe povesti adevarate pe care cineastii au reusit sa le puna in film pentru a ne face o imagine mai buna a ororilor razboiului. Dupa atatea razboaie si atatea victime inca sunt lideri ai lumii care iau in considerare aceasta “solutie”. George MacKay (care a fost nevoit sa invete germana) si Jeremy Irons incearca si reusesc niste roluri foarte bune. Pe George MacKay il stiti din 1917, un alt film (chiar mai bun) despre razboi, unde joaca rolul principal intr-un film despre Primul Razboi Mondial.

netflix movie munich january 2022 scaled 1 460x259 Munich: The Edge of War (2021)

Mi-a placut filmul pentru ca este cursiv si usor de vizionat. Scenariul incearca sa adauge si povestea tinerilor din scoala si antiteza in care se regasesc peste ani. Un film despre adevarul crud al deciziilor de razboi, filme pe care as fi curios sa le vad si peste 50 de ani despre evenimente din prezent.

Vizionati trailer Munich: The Edge of War (2021):

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.