Miami Vice (2006)

2

Miami Vice este un celebru serial american de la sfârşitul anilor 80. În România a fost difuzat în anii 90 de către postul de televiziune Tele 7 ABC, dar pe vremea acea acoperirea psotului era una minoră, serialul fiind urmărit atunci de puţină lume din ţara noastră. A fost un serial tipic anilor 70-80 (vezi Starsky and Hutch, The Streets of San Francisco, Hunter şi exemplele ar putea continua), cu doi poliţişti eroii principali, ei luptându-se cu fărădelegile în fiecare episod. Eroii originali din Miami Vice au fost Don Johnson şi Philip Michael Thomas, poliţistul alb şi poliţistul negru, care se înţelegeau bine şi se ajutau reciproc în depăşirea dificultăţilor care le ieşeau în cale. În filmul Miami Vice era nevoie de doi actori care să le semene, măcar la temperament dacă nu şi fizic şi alegerea s-a oprit asupra lui Colin Farrell şi Jamie Foxx.

miami vice 1 300x225 Miami Vice (2006)

Sonny Crockett (Colin Farrell) şi Ricardo Tubbs (Jamie Foxx) au o nouă misiune. Ei trebuie să se infiltreze într-o reţea de traficanţi de droguri pentru a cine se află în spatele unei scurgeri de informaţii care a dus la moartea a doi agenţi. Poliţiştii trebuie să transporte droguri în Florida din Haiti, dar şi să-şi apere pielea de noii parteneri de afaceri, care îi pot lichida în orice clipă. Lucrurile se complică atunci când Sonny se îndrăgosteşte de Isabella, una din persoanele implicate în traficul de droguri. În final, Sonny are de ales între datorie şi iubire. Să o prindă pe Isabel sau să o facă scăpată în amintirea nopţilor fierbinţi petrecute împreună ?

miami vice 2 300x127 Miami Vice (2006)

Miami Vice nu este cel mai reuşit film al lui Michael Mann, producţia neridicându-se nici măcar un moment la precedentele realizări ale regizorului: Heat, The Insider sau Collateral. E doar un alt film cu poliţişti inflitraţi în grupări de crimă organizată şi păstrează toate locurile comune acestui tip de producţie. Sau aproape toate. Singurul lucru bun îl reprezintă Colin Farrell, care dovedeşte că i se potrivesc rolurile de băiat rău.
De altfel, el a fost recomandat chiar de Don Johnson, atunci când a fost întrebat pe cine ar vedea în rolul lui Sonny, pe lista producătorilor mai aflându-se Brad Pitt şi Tom Cruise. Nu puţini au fost cei care susţin că Miami Vice este sub serialul cu acelaşi nume. Înclin să le dau dreptate.

Vizionaţi trailer:

2 COMENTARII

  1. Un film care .mi.a placut fff mult
    De ce se difuzeaza .multe zile la rand cate un.film.ff urat .seriale.urate .shi acest film.
    Nu.se difuzeaza ,din nou

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.