Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole (2010)

3

Ai fi crezut ca Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole, desi film de animatie, avea ingredientele necesare pentru a fi pe placul meu: aventura, fantezie, niste bufnite super adorabile si pe Jim Sturgess in rolul principal. Totusi nu a fost asa. Nu spun ca nu a fost dragut, chiar mi-a placut povestea, insa pe parcursul filmului am simtit ca lipseste ceva si sincer sa va spun, nu mi-am dat seama nici pana acum ce e acel “ceva”. Totusi, Legend of the Guardians primeste un plus din partea mea pentru grafica. Mi-a placut foarte mult cum a fost realizat, modul in care au fost desenate animalutele si pun pariu ca in 3D filmul ar fi fost mult mai impresionant.

legend of the guardians the owls of gahoole pictures 2 460x194 Legend of the Guardians: The Owls of GaHoole (2010)

Povestile tatalui sau despre Gardienii lui Ga’Hoole l-au facut pe Soren (Jim Sturgess) sa fie o bufnita extrem de visatoare. Acesta spera din tot sufletul ca legendele pe care le auzise de atatea ori sa fie adevarate. Si intr-un fel, dorinta ii este indeplinita in noaptea in care acesta si fratele sau Kludd (Ryan Kwanten), sunt rapiti si dusi pe taramul Celor Puri, unde Metal Beak (cel cu masca de fier, invins, conform legendelor, de Gardieni) isi construia o armata. Soren si noua sa prietena, Gylfie (Emily Barclay) reusesc sa evadeze, insa Kludd alege sa ramana de partea Celor Puri. Acum, singura dorinta a lui Soren era sa ii gaseasca pe Gardienii din Ga’Hoole cu ajutorul carora sa elibereze toti prizonierii de pe taramul Celor Puri. Misiunea sa e una dificila, dar Soren nu este singur. Acestuia i se alatura Gylfie si alti trei noi prieteni, carora le va demonstra ca este un lider extrem de curajos si demn de urmat.

owls1 460x195 Legend of the Guardians: The Owls of GaHoole (2010)

Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole a fost regizat de Zack Snider (300, Sucker Punch, Watchmen) si inspirat din seria de carti cu acelasi nume a lui Kathryn Lasky. Desi eu am simtit ca lipseste ceva (3D-ul, poate), povestea este una frumoasa care cred ca o sa va placa. Asa ca vi-l recomand, insa cu micul avertisment ca urmarindu-l, s-ar putea sa va simtiti la fel ca mine.

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

  1. Este un film frumos realizat. Povestea este dragutica dar si mie mi se pare ca lipseste ceva. Uite de exemplu sa luam un alt film de animatie : Bolt. Ala este genul de film caruia nu ii trebuie nimic mai mult decat ce avea.

  2. Imi place foarte mult storyline-ul acestui film. Sincera sa fiu nu am avut impresia ca lipseste ceva anume din poveste.

    Dupa parerea mea chiar este o animatie reusita din toate punctele de vedere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.