Largo Winch (2008)

1

Ca să mai ieșim din aria filmelor americane de acțiune, ori de alt gen, mă gândeam să ne oprim puțin asupra unei producții anglo-franco-sârbo-portugheze. Largo Winch, este un film de acțiune care poate nu aduce prea multe noutăți, dar cel puțin ne ”clătește ochii și urechile” cu o varietate de limbi și naționalități. Pe de altă parte, îl aduce în atenția noastră (a fetelor :)) pe Tomer Sisley, ”un mixt interesant” francez, german, englez și evreu. Pe lângă faptul că vorbește aceste patru limbi, pentru filmul în cauză a învățat și sârbește. Și nu m-am îndoit nicio clipă că nu ar fi limba lui natală! Pare un fenomen pe cât de interesant pe atât de promițător. Să sperăm că vom mai auzi de el și în alte producții consacrate!

largowinch deadlyrevenge 460x306 Largo Winch (2008)

În film, Tomer Sisley este Largo Winch, fiul lui Nerio Winch, unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri, proprietar al concernului internațional W Grup. Singura problemă este că nimeni din partenerii sau apropiații lui Nerio nu știa de existența lui Largo, deoarece fusese adoptat. În momentul în care Nerio este asasinat, Largo este delegat să preia frâiele companiei. Acest fapt nu se dovedește totuși un lucru tocmai plăcut, pentru că dușmanii fostului director încep să-și facă simțită prezența și încep să-l vâneze pe Largo. Misiunea sa se transformă în cele din urmă și într-una de căutare de sine, o încercare de reconstruire a trecutului, descoperirea unui secret îngropat adânc de către tatăl său.

largo winch 828072l 460x306 Largo Winch (2008)

Largo Winch este bazat pe o serie de comic book-uri care au fost transpuse prima dată în serial TV.  Apărută inițial în Franța, seria de comicuri este tradusă în zeci de limbi. Rămâne totuși doar în țara de apariție una dintre cele mai bine vândute serii de comicuri, peste 500.000 de copii pe an (acum am înțeles și de unde vine tenta de umor a filmului!).

După cum spuneam e un cocktail de vară numai bun de savurat. Și dacă v-a convins prima parte, Largo Winch 2 The Burma Conspiracy, 2011, poate vă v-a delecta la fel de mult sau chiar mai mult!

Vizionati trailer:

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.