La care film ai adormit cel mai repede? [concurs]

23

Poti castiga unul dintre cele 2 bilete duble (2 persoane) la unul dintre filmele care ruleaza la Hollywood Multiplex, daca ne dai un raspuns la cerinta de mai jos.

Care este filmul la care ai adormit cel mai repede?

Iar daca ne-ai putea furniza atat numele sau cat si anul aparitiei ar fi perfect.

sleeping smile 459x337 La care film ai adormit cel mai repede? [concurs]

Vom tine cont si de explicatii, iar cei mai norocosi 2 respondenti vor fi contactati printr-un mail direct pana sambata 10 iulie si vor trebui sa confirme faptul ca vor merge la cinematograf pana in ziua urmatoare.

23 COMENTARII

  1. Auch. Sunt asa multe:))cel putin in ultma vreme…ceea ce denota “calitatea” ultimelor productii. Ultimul la care am adormit, in sala de cinema este Robin Hood.

  2. Am mai multe filme la care am adormit. asta in conditiile in care sunt o devoratoare de pelicule, mai am facut si alegeri neinsipirate,,, Momentan nu imi aduc aminte foarte multe, dar mentionez unul : Burm after readinf-nu ii inteleg rostul, desi are o distributie buna …. nu se intampla mare lucru… de fapt nu se intampla nimic;astepti, astepti … si adormi.. Nu stiu daca se intampla ceva interesant pana la urma insa mai mult de jumatat de ora nu am reusit sa vad.Aduce un pic asa a derularea unui film prost facut care repeta aceleasi 5 secunde infernale la nesfarsit. fara a trasa ceva concret. Nu stiu daca a fost facut pentru vizionare sau un tratament pentru somnambuli … Plictisitor, trist si…. apasator….

  3. The Twilight Saga: New Moon (2009) – un film care a facut furori, dealtfel ingrozitor de plictisitor, cred ca am ajuns sa vad maxim 20 de minute…

  4. “When in Rome” (2010) a fost un film mega plictisitor si stupid si mi-am zis ca mai bine trag un pui de somn.Eram la cinema si cand s-a terminat filmul,m-a trezit femeia de serviciu.

  5. Un film super aiurea si lipsit de sens, mega plictisitor “Time traveler’s wife” (2009). A fost o mare dezamagire, mai ales ca poster-ul filmului arata atat de interesant.

  6. “The Libertine” (2004)…cred ca in maxim 20 de minute dormeam:))…nu am inteles nimic din el.mi s’a parut o porcarie/:)

  7. “Bee Movie” (2007) – nu mi a captat deloc atentia, am adormit pe scaun la cinematograf 🙂

  8. Eu cand vreau sa fluier,fluier a fost cel mai prost si mai plictisitor film vazut vrodata sincer ma intreb de ce e asa de laudat pt ca eu un film extrem de prost

  9. La filmul The Women(2008) am reusit sa adorm destul de repede avand in vedere ca nu avea nici macar un pic de actiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.