Killers (2010)

3

Si au inceput sa vina in cinematografe filmele de vara. Killers este un film asemanat de multi cu Mr. and Mrs. Smith, doar ca Ashton Kutcher nu este omul pe care sa-l compari cu Brad Pitt, iar Angelina Jolie este cu mult mai sus decat blonda Heigl. In fine! Killers este un film usor, de vazut poate cu prietenii si de la care nu trebuie sa aveti mari asteptari. Adica este facut pentru entertaining si tineri si cred ca isi va atinge scopul. Mie mi-a placut.

killers 1 460x305 Killers (2010)

Ashton joaca rolul unui asasin platit care incearca sa renunte la meserie atunci cand, in timpul unei misiuni, o cunoaste pe domnisoara Katherine undeva prin Nisa. Trece timpul si parca lucrurile se asezasera asa cum isi doreau cei doi pana cand, dintr-o data, multi asasini platiti sunt pe urmele lor. Era sa zic ca pana si Usher ii urmareste, dar el joaca doar un simplu rol de lucrator in supermarket. O sa vedeti multe schimburi de gloante, urmariri de masini si glume (unele mai slabe, altele mai reusite) si sunt sigur ca domnisoarele vor aprecia prestatia muchilor actorului principal.

killers 2 460x282 Killers (2010)

Am admirat foarte mult Coasta de Azur, la inceputul filmului, Franta dovedindu-se inca odata o tara de unde poti extrage multe peisaje pentru un film. Am fost cam dezamagit de glumele lui Kutcher (pareau destul de cliseice), dar nu pot sa zic nici ca a fost slab. Personal nu o apreciez foarte tare pe Katherine (nici in Ugly Truth nu prea am simpatizat-o), dar la machiaj au stiut sa o faca sa arate impecabil. Cam atat.

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

  1. Mie mi-a placut..Decat un film complex facut prost,o comedie cu exagerari, vulgaritati care nu te face nici sa zambesti dar sa mai si razi, mai bine “un film usor de vara” care sa te destinda. Pentru segmentul din care face parte, mi se pare un film bun care-si atinge scopul..Il recomand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.