Immortals: Concursul

40

Pe 11.11.11 fii zeu pentru o zi!

Cu mult inainte ca oamenii sa stapaneasca aceste meleaguri, in ceruri s-a dat un razboi crancen. Invingatorii s-au declarat zei, iar cei invinsii au fost numiti titani si inchisi pe vecie in adancurile Tartarului. Sangerosul rege Hyperion si legiunile sale planuiesc acum sa-i elibereze pe titani si sa dezlantuie razboiul asupra acestei lumi. Legati de reguli stravechi, zeii nu pot interveni.

afis Nemuritorii 460x654 Immortals: Concursul

Daca pe 11.11.11, pentru doar o zi, ti s-ar oferi un loc pe Muntele Olimp, ce zeu ai fi si ce ai face cu puterea ta?

Raspunde la intrebare si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la filmul Nemuritorii 3D: Razboiul Zeilor, valabile la Cinema City Sun Plaza Bucuresti.

Producatorii filmului “300” si “Shutter Island” aduc la viata legendele Olimpului intr-o ecranizare epica grandioasa. Nemuritorii 3D: Razboiul Zeilor. Un film distribuit de MediaPro Distribution. In cinematografe din 11.11.2011.

40 COMENTARII

 1. Aș putea fi Atena aș anihila războaiele mijlocind o mai bună comunicare și aș stabili un echilibru prin înțelegere și armonie.

 2. As alege sa fiu Athena, zeita intelepciunii ,a apararii si a strategiei si as incerca sa le ofer celor din jur o parte din darurile mele pentru a asigura un echilibru al naturii.

 3. as fi cronos, zeul timpului si m-as intoarce in timp cand s-au produs unele dintre cele mai mari drame ale omenirii si as incerca sa le opresc. l-as impiedica pe hitler sa omoare evreii, as opri teroristii sa darame turnurile gemene, as impiedica dezastrul de la cernobil, i-as spune capitanului de pe titanic ca a gresit directia si i-as salva pe toti cei care se aflau la bord si i-as spune lui leonidas ca ephialtes o sa-i tradeze si o sa-i spuna lui xerxes despre ascunzatoarea din munti.

 4. As vrea sa fiu Demeter ,zeita recoltei, agriculturii si fertilitatii si m-as folosi de aceasta putere pt a mai diminua saracia si foametea din tarile si popoarele sarace.

 5. Daca as putea sa fiu zeu pentru o zi , as fi Apollo (Zeul luminii si al Soarelui, al muzicii si al poeziei, cel pe care grecii il considerau si zeu al Binelui si al Frumusetii) si as incerca macar pentru ziua respectiva sa fac toti oamenii fericiti, sa uite de griji, sa nu duca grija zilei de maine, sa aibe toti ce manca, sa nu mai existe ura intre noi si macar pentru 24 de h banii sa fie neimportanti.

 6. As vrea sa fiu Athena cea mai inteleapta dintre zei si as decide sa dau un suflu de intelepciune si spiritualitate tuturor oamenilor pentru a preveni razboaiele, dominatia etc

 7. Mi-ar placea sa fiu Hera sotia lui Zeus, pentru a-l influenta din umbra pe stapanul zeilor in toate deciziile importante

 8. Desigur Hera , nevasta lui Zeus . Se stie ca femeile chiar si zeite isi determina sotii (in acest caz chiar Zeus ) sa ia toate deciziile bune 🙂

 9. Daca as avea aceasta posibilitate macar pentru o zi as fi Zeus.Mi as folosii puterea daruind oamenilor copilaria inapoi macar pentru o zi.

 10. Cronos. M-as intoarce in timp si mi-as retrai viata alaturi de sotia mea dar cu mintea de acum ; ) Now THAT would be awsome !

 11. Eu mi-as dor sa fiu Zeus si sa-mi folosesc puterile pentru a face dreptate in tara asta plina de oameni rai si dusmanosi.

 12. Dionis (Bachhus la romani) cel ce avea darul de a face să țâșnească din țărână lapte, miere și vin, spulberând cu acestea grijile oamenilor. As alunga supararile si nevoile oamenilor macar pentru o zi si am trage un chef de pomina! Oricum,a doua zi o luam de la capat 🙁

 13. Mi-ar placea sa fiu Apollo – Zeul luminii si al Soarelui, al muzicii si al poeziei, maestru al Muzelor si un ideal de frumusete masculina considerat zeu al Binelui si al Frumusetii, cel ce face pe oameni sa se supuna legilor, aducator de fericire, zeu al sanatatii. Prin puterile mele oamenii ar avea o viata mult mai buna si lipsita de griji, isi vor trai zilele fara a cunoaste rautatea, vanitatea si tot ce ar putea sa le intunece existenta.

 14. As vrea sa fiu Ares – Zeul Razboiului si sa-i invrajbesc pe oameni si sa le alimentez ura dintre ei astfel incat sa porneasca numeroase razboaie. Astfel oamenii s-ar eradica singuri si ar aduce un beneficiu intregii planete .
  Exista si un dezavantaj insa : nu ar mai fii supusi care sa se inchine la zei ; precum stim zeii in trufia lor nu pot rezista fara rugaciunile si supunerea oamenilor .
  Parerea mea !

 15. As vrea sa fiu Apollo (grecii il considerau zeul binelui, aducator de fericire si zeu al sanatatii) deoarece as putea macar pentru o zi sa fac o lume mai buna si mai fericita.

 16. APOLLO – zeul soarelui, numit aşa de Zeus datorită frumuseţii lui dar si pentru ca este aducator de sanatate , intelepciune dar si pentru bunatatea lui.

 17. As vrea sa fiu Atena, zeita intelepciunii. si as oferi fiecaruia un strop de intelepciune pentru a aprecia persoanele de langa ei.

 18. Bachus – as avea monopol a tot ce inseamna vii si vinuri si as da oamenilor bautura din belsug sa mai uite de grijile si nevoile ce ne inconjoara.

 19. Mi-ar placea sa fiu Cronos, zeul Timpului. M-as intoarce in timp si i-as spune bunicului meu ca il iubesc si pretuiesc, lucru pe care n-am avut cum sa il fac deoarece a disparut prea repede dintre noi. Si..ca sa termin intr-o nota optimista..as juca la loto ca sa fiu sigura de castig.

 20. Daca tot veni vb de zei si putere ce ar sa incepem prin a fi noi mai buni si pe urma vezi dak ai merita asa ceva….era o vb….o data cu marile puteri vin si responsabilitati mai mari…toti zic k fac cate ceva dar asa este omul…cand se vede cu sacii in caruta sa dus facerile de bn…si sa revenim la idee…cred k las prefera pe Poseidom deoarece terra contzine 71% apa si doar 29% pamant uscat….deci ai putea totusi sa impiedici vro cateva dezastre…..:)…

 21. Daca as fi Apollo as aduce oamenilor lumina si constientizare a vietii pe care o traiesc. Le-as arata iluziile dupa care alearga si posibilitatea de a trai cu adevarat in relatie de pace si armonie cu ceilalti. Le-as da oamenilor intelepciune sa se ridice deasupra conditiei de animal si sa vada ca in viata nu conteaza doar banii si puterea.

 22. ARES sa-i pun pe Marinarul chior si Piticul porno sa se lupte intre ei pe o sticla de votca.Ghici cine v-a castiga.

 23. As vrea sa fiu Hera, care era regina zeilor, patroana a casatoriei si a maternitatii, personificarea feminina a cerului, dar si a pamantului si protectoare a ogoarelor. Era extrem de geloasa, se razbuna adesea pe cuceririle sotului sau Zeus. Era reprezentata ca prototipul unei frumuseti robuste.

 24. Afrodita..zeita iubirii……. pentru ca in lume exista foarte multa ura si dusmanie si cu puterile mele chiar si pentru o zi as opri toata ura de pe pamant….

 25. eu as fi Pantholos, zeul cizmelor si ghetelor… si as croi o pereche de ghete din aur numai pentru zeita frumusetii, Ionela. dar numai pentru o zi. pentru aceea zi…. pentru a opri ura iti trebuiesc ghete frumoase!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.