Henry Poole Is Here (2008)

1

untitled1 Henry Poole Is Here (2008) Actori: Luke Wilson, Radha Mitchell, Adriana Barazza, George Lopez, Morgan Lily

Ce film curios.. Ce actor imbatranit, ce Luke Wilson jegarit.. Initial, punctele mele de suspensie suspinau intre semne de exclamatie, doar ca traiectoria pe care a capatat-o in ochii mei de-a lungul vizionarii, mi-a permis sa cad pe ganduri si nu pe-o muza revoltata. Oare raportul trecut-prezent isi pune amprenta meticulos pe fiecare dintre noi, lasand in urma regret si melancolie? Trecutul nu poate fi schimbat de prezent, insa prezentul poate. Se spune ca invatam din greselile comise candva. Stim cu totii ca nu avem intotdeauna intelepciunea necesara. Dar este bine sa stim ca exista. Si ia sa vedem ce zice Hollywood-ul astazi:

O pata. Pe un perete al unei case proaspat achizitionate de un tip, Henry Poole. Nu 0024502446362 150x150 Henry Poole Is Here (2008)stim de ce prefera sa cumpere o locuinta aflata intr-o zona sinistra, nu stim de ce este singur si prea serios si nici nu stim de ce vrea totusi sa numeasca ‘acasa’ acel loc. Dar vorbeam despre o pata. Aparent sange, dovada unui posibil miracol dumnezeiesc ii va da vecinei sale Esperanza, aripi de ganduri ce vor schimba radical mersul banal al vietii pe care Henry o ravnea la acel moment. Pelerinajul pistret, ca rezultat al intamplarii ce-l propulseaza drept personaj principal in mini-societatea din cartier, adus de enoriasa plina de zel, va constitui motivul pentru care barbatul va avea parte de schimbarile vietii sale.

Download subtitrare “Henry Poole Is Here” in curand.

hi3 150x150 Henry Poole Is Here (2008) Un singur cuvant. De atat as avea nevoie cat sa dezbrac intreaga pelicula. Nu vi-l voi spune, va las sa-l descoperiti singuri, in joaca. Si-n maniera in care mut jocul in alte zari, imi permit sa pomenesc de-un altceva: credinta. Unii chiar cred in orice. Hei, nu orice, ci ORICE-ul ce pare a sosi (aerian/terestru/acvatic) din partea cuiva. A unui cuiva maret, bineinteles. Vecina Esperanza, poate reprezenta tipul moldovencei omniprezente geamului de la bucatarie. Stie tot, vede tot, crede tot. De convertit pe ceilalati, ii este usor. Doar nu crede degeaba. Asta in cazul de filmul era produs de maini dibace de roman. Miracole? Dati-mi voie sa fiu sceptica.

Vizionati trailer:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.