Gulliver’s Travels (2010)

0

Cred ca au fost momente in viata in care cu totii ne-am intrebat daca legenda Triunghiului Bermudelor este pe bune. Desigur, zona exista, dar lumea si-a formulat diferite teorii cu privire la activitatea paranormala care domneste asupra ei. Ei bine, in Gulliver’s Travels ne este expusa una dintre aceste teorii. Am vrut sa merg la acest film din momentul in care am vazut trailerul, insa nu am avut norocul sa-l urmaresc in cinema. Poate ca unele faze ar fi fost mult mai tari in 3D, dar tin sa va spun ca m-am super distrat chiar si asa, urmarindu-l singurica pe micul meu monitor de la pc. Dupa cum va puteti da seama, filmul are la baza romanul cu acelasi nume al lui Jonathan Swift, insa povestea este abordata intr-o maniera moderna de regizorul Rob Letterman (Shark Tale).

gullivers travels 2010 a l 460x259 Gullivers Travels (2010)

In urma unei minciuni spuse jurnalistei pe care o placea, Lemuel Gulliver (Jack Black) este trimis in Triunghiul Bermudelor. Misiunea sa era de a scrie un articol care sa confirme faptul ca legenda pe care o stim cu totii nu este adevarata. Insa, aflat in zona Triunghiului, acesta este prins intr-o furtuna pe mare si dus pe insula Lilliput. Desi initial este vazut ca o amenintare de catre liliputani, acesta devine eroul lor mai ales pentru ca le apara printesa si insula, dar si datorita unor minciuni pe care acesta le spune. Totusi, prezenta lui pe insula Lilliput va crea si probleme pentru micutii locatari si in cele din urma Gulliver va afla ca si cele mai mici minciuni pot avea repercusiuni grave.

jack black gullivers travels movie 2.jpg.728x520 q85 460x306 Gullivers Travels (2010)

Chiar daca nu ma asteptam (pentru ca entuziasmul meu a scazut din momentul in care am vazut trailerul si pana acum),  filmul a avut niste super faze care m-au facut sa rad cu pofta. Ca de exemplu, faptul ca Gulliver avea la propriu un home theatre, construit de liliputani sau ca Horatio (Jason Segel) incerca s-o cucereasca pe printesa Mary (Emily Blunt) cu versuri din melodia Kiss a lui Prince. In concluzie, Gulliver’s Travels e cu siguranta o comedie de care se poate bucura intreaga familie. Recomand!

Vizionati trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.