Grown Ups (2010)

3

Nici acum nu-mi pot explica de ce a strans acest film 162 de milioane $ la box office-ul american, devenind astfel, cea mai vizionata comedie de anul trecut. Cu toate ca eram oricum sceptica inainte de a-l vedea, in legatura cu popularitatea lui si, implicit umorul existent, mi-am imaginat ca, fiind o productie cu Adam Sandler, va fi catusi de putin amuzant. Ei bine, nu numai ca m-am inselat, dar la final imi doream inapoi fiecare minut irosit pe acea vizionare. Nu avem de-a face cu un grup de comedianti ce si-au unit fortele pentru a ne amuza, ci mai degraba de unul care s-a adunat pentru a ne arata cat de bine se pot distra impreuna. Titlul filmului tradus in limba romana nu doar i se potriveste ca o manusa, dar suna (parca) asemenea unui avertisment pentru ceea ce urmeaza sa vezi.

grownups 459x199 Grown Ups (2010)

Cinci prieteni buni – Lenny (Sandler), Eric (Kevin James), Kurt (Chris Rock), Marcus (David Spade) si Rob (Shneider) – se intorc dupa 30 de ani de la absolvirea liceului in orasul natal, pentru a participa la funeraliile fostului antrenor de baschet. Reunindu-se pentru acest eveniment, grupul celor cinci se hotarasc a-l onora pe antrenor sarbatorind un weekend impreuna cu sotiile si copiii lor la casa de langa lac, unde celebrasera cu multi ani in urma alaturi de mult iubitul antrenor castigarea campionatului de baschet. Revederea lor va coincide cu sarbatoarea nationala a SUA, 4 iulie, inca un prilej pentru a rememora activitatile din copilarie a celor 5 amici (sau mai bine zis, a se da in spectacol), alaturi de familie.

grown ups movie image 4 600x400 460x306 Grown Ups (2010)

Pe tot parcursul filmului suntem atacati cu diverse glume fara haz si momente ce se doreau a fi amuzante, rezultand in schimb a fi total neinspirate. Ba mai mult, incercarea disperata (probabil) de a distra publicul da nastere la cateva scene dezgustatoare. Rob Shneider, nominalizat pe buna dreptate la zmeura de aur pentru prestatia din aceasta pelicula, are parte de cele mai dezgustatoare momente pe ecran si conform unui top american, de una din cele mai dezgustatoare scene ale anului.
Un film pe care va recomand sa-l ocoliti.

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

  1. Intr-adevar n-a fost o comedie extraordinara insa mie nu mi-a parut rau ca am vazut-o. Daca adunam toate comediile anului 2010 eu cred ca aceasta ar fi undeva pe locurile 3-5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.