Gia (1998)

3

52p6yyp 239x300 Gia (1998)Actori: Angelina Jolie, Elizabeth Mitchell, Eric Michael Cole

Daca nu ati avut ocazia sa o vedeti pe Angelina Jolie goala, acum este momentul. Glumesc, cu totii am vazut-o. Si chiar nu asta ar trebui sa fie motivul pentru care Gia merita vazut. Daca o dai la o parte pe Angie, si vezi dincolo de suprafata glamour a lumii modei, Gia devine un film despre oameni care cauta afectiune, care incearca sa nu mai fie singuri. Relax, nu e atat de siropos pe cat suna. Cateodata e chiar brutal, desi nu forteaza limitele.

Subiectul e relativ simplu, poate chiar stereotipic – o tinara rebela, cuy135170015042910873 3 Gia (1998) parul tepos, atitudine si un cutit, se trezeste peste noapte unul dintre cele mai bine cotate modele. De aici incepe clasica alunecare – in spirala, desigur – spre sfarsitul tragic. Droguri, certuri, politie, un pic de promiscuitate si reteta e completa. Bineinteles, Gia este lesbiana si are o relatie ciudata cu mama ei, altfel filmul si-ar pierde motivatia. Gia nu este o capodopera dar merita vazut. Unul dintre punctele tari este felul in care joaca Angelina – unul dintre cele mai bune roluri ale ei – aproape o simti langa tine cand se agata de gardul de sarma incercand sa o seduca pe Linda.

75331 f496 300x287 Gia (1998)Download subtitrare “Gia” click aici.

Pe mine filmul asta m-a trimis spre meditatii – nu chiar profunde, dar destul de. Nu te poti abtine sa nu iti pui intrebarea ’Eu ce as fi facut in locul ei?’ Si sa nu credeti ca se adreseaza exclusiv femeilor, intrebarea este destul de unisex. Pe scurt, uitati-va. Chiar daca doar pentru a o vedea pe Angie goala 😀 .

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

  1. […] Gia a fost primul film in care am vazut-o. Si ce film! A urmat un rol frumos prin “Gone in Sixty Seconds” si ne-a aratat ca si blonda ii sta bine in “Alexander“. Cand era singura fiecare barbat spera la o sansa. A jucat in “Mr & Mrs. Smith” si ne-a furat-o Brad Pitt. Rolul de mama, din “Changeling” aproape a scos-o din topul acesta, dar 2 scene din “Wanted” au urcat-o pana pe locul 4. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.