Ghiceste filmul (53)

24

Am ajuns și la a 53-a ediție a ‘Ghicește filmul’! Încă o săptămână în care FilmeTari și Cityplex București te trimit la film! Așa cum v-am obișnuit, avem 3 invitații duble pe care le puteți folosi la orice film din perioada 12 – 15 martie. Pentru că vremea de afară nu ne permite să facem multe lucruri, o activitate pe care o putem face e să mergem la film! Cum câștigăm? Ghicește filmul din care provine scena de mai jos și poți fi unul dintre cei care merg la Cityplex București!

Spune-ne, printr-un comentariu, din ce film este imaginea  de mai jos:

film de ghicit 460x306 Ghiceste filmul (53)

Amintiți-vă că deadline-ul pentru acest concurs este 10 martie. Nu vă sfiiți să dați un răspuns detaliat, se va lua în considerare! Câștigătorii vor fi contactați pe mail și vor trebui să confirme până duminică seara.

Psst! Știți ce ne mai ajută pe noi în alegerea câștigătorilor? Loialitatea lor față de filmetari! Exprimă-ți opinia și în alte articole și noi ne vom asigura că loialitatea este reciprocă.

24 COMENTARII

 1. Cadillac Records – 2008.

  Un film in care este prezentata viata unor legende muzicale Muddy Waters, Leonard Chess, Little Walter, Howlin’ Wolf, Etta James and Chuck Berry.

 2. Cadillac Records, iar tipa din poza e Beyonce in caz ca nu si-a dat cineva seama din cauza carlionitilor blonzi 🙂

 3. Cadillac Records – 2008
  Cadillac Records este povestea ascensiunii lui Leonard Chess a casei sale de înregistrări, Chess Records şi a artiştilor cu care a lucrat – între care Muddy Waters , Little Walter ,Chuck Berry Willie Dixon şi Etta James (Beyoncé Knowles). Într-o poveste despre sex, violenţă, rasism şi rock and roll, derulată în Chicago în anii 1950 şi 1960

 4. Cadillac Records – 2008.

  Un film in care este prezentata viata unor legende muzicale Muddy Waters, Leonard Chess, Little Walter, Howlin’ Wolf, Etta James and Chuck Berry.

 5. Imaginea este din filmul “Cadillac Records”, film aparut in 2008 iar actrita/cantareata din imagine este Beyoncé Knowles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.