Ghicește filmul (48)

23

Săptămânal organizăm un concurs, alături de Cityplex Bucuresti, în care vă oferim 3 invitații duble la oricare din filmele care rulează în programul cinematografului. Astfel, aveți posibilitatea de a viziona cele mai noi filme apărute în România. Tot ce trebuie să faceți este să răspundeți, printr-un comentariu, la cerința de mai jos:

Spune-ne printr-un comentariu din ce film este imaginea  de mai jos:

moneyball movie photo 01 550x359 460x300 Ghicește filmul (48)

 

Lăsați-ne răspunsurile până vineri, 27 ianuarie, iar în cazul în care veți avea și un răspuns detaliat (scena, ce se întâmplă în momentul respectiv etc.) aveți șanse mari să vă regăsiți printre câștigători. Câștigătorii vor fi contactați printr-un mail direct, până duminică seara și vor trebui să confirme datele de contact.

23 COMENTARII

  1. Filmul este Moneyball – Arta de a invinge (2011)
    Fostul jucător de baseball Billy Beane (interpretat de Brad Pitt) – care, nereuşind să fie cel mai bun pe teren conform propriei ştachete, renunţă şi devine manager al echipei Oakland Athletics. Însă se confruntă cu o situaţie foarte problematică: cei mai buni jucători părăsesc echipa, atraşi de salariile oferite de marile cluburi. Billy este ambiţios şi hotărât să câştige campionatul.
    In aceasta scena el apelează la Peter Brand (interpretat de Jonah Hill), un tânăr economist isteţ cu o mentalitate “can-do” , educat la Yale.care il consiliaza sa aplice o metodă total neconvenţională în lumea baseball-ului: formarea unei echipe cu ajutorul statisticii şi a calculatorului. Este prezentata discutia dintre cei doi
    Astfel, ei descoperă jucători extrem de talentaţi, dar care fuseseră ignoraţi sau respinşi de alte cluburi Experimentul va fi încununat de succes şi va revoluţiona acest sport.

  2. Filmul este Moneyball (2011)
    In scena de mai sus Billy Beane manager al echipei Oakland Athletics are probleme cu jucatori din echipa sa , acestia fiind atrasi de alte cluburi care ofera o suma mare de bani pentru a-i avea la echipa si se sfatuieste cu Peter Brand un tanar destept care il invata cum sa faca rost de fosti jucatori de la alte echipe rivale care au fost dati afara sau respinsi pe motiv ca sunt tineri si ca au fost accidentati pentru prea mult timp. Billy si Peter Brand ajung treptat sa formeze o echipa de invidiat .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.