Ghicește filmul (46)

22

Săptămânal organizăm un concurs, alături de Cityplex Bucuresti, în care vă oferim 3 invitații duble la oricare din filmele care rulează în programul cinematografului. Astfel, aveți posibilitatea de a viziona cele mai noi filme apărute în România. Tot ce trebuie să faceți este să răspundeți, printr-un comentariu, la urmatoarea cerința:

Spune-ne din ce film este imaginea de mai sus:

Lăsați-ne răspunsurile până vineri, 16 decembrie, iar în cazul în care veți avea și un răspuns detaliat (scena, ce se întâmplă în momentul respectiv etc.) aveți șanse mari să vă regăsiți printre câștigători. Câștigătorii vor fi contactați printr-un mail direct, până duminică seara și vor trebui să confirme datele de contact.

 

22 COMENTARII

  1. Filmul este Marilena de la P7.

    Aceasta imagine arata faptul ca Andrei (interpretat de Gabriel Huian), un baiat care se îndrăgostește de una dintre fete, numită Marilena (rolul Mădălinei Ghițescu) află că îi trebuie o sumă apreciabilă de bani pentru a o putea aborda si prin urmare chiar asta face.

  2. In scena de mai sus un baietel pe nume Andrei se indragosteste de o prostituata pe nume Marilena , Andrei devine obsedat de aceasta si incearca cu orice pret sa o faca pe Marilena sa o iubeasca , el incercand si metoda cu bani dar aceasta era interesata de alt client.

  3. Scena este din Marilena de la P7,atunci cand Andrei se duce la Marilena de care se indragostise sa’i ofere bani pentru a o castiga,fiindca i se explicase faptul ca fetele vor numai bani si bani si bani,dupa ce colegele marilenei il zaresc si-l baga in centrul atentiei marilena ii ia bani doar ca sa ii dea inapoi,in final “seful” ei accepta bani pustiului si ies la un bar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.