Ghicește filmul (44)

13

Săptămânal organizăm un concurs, alături de Cityplex Bucuresti, în care vă oferim 3 invitații duble la oricare din filmele care rulează în programul cinematografului. Astfel, aveți posibilitatea de a viziona cele mai noi filme apărute în România. Tot ce trebuie să faceți este să răspundeți, printr-un comentariu, la cerința de mai jos:

Spune-ne printr-un comentariu din ce film este imaginea de mai jos:

ghiceste filmul 460x305 Ghicește filmul (44)

Lăsați-ne răspunsurile până vineri, 9 decembrie, iar în cazul în care veți avea și un răspuns detaliat (scena, ce se întâmplă în momentul respectiv etc.) aveți șanse mari să vă regăsiți printre câștigători. Câștigătorii vor fi contactați printr-un mail direct, până duminică seara și vor trebui să confirme datele de contact.

 

13 COMENTARII

  1. Scena face parte din filmul “Merchant of Venice”. L-am vazut acum ceva timp, insa, daca nu ma insel in aceasta scena personajul interpretat de Al Pacino doreste sa-i ‘preia’ bucati din carne celui din imagine pentru ca nu i-a inapoiat o anumita datorie.

  2. Scene apartine filmului The Merchant of Venice (2004) cu indragitul Jeremy Irons, un remake dupa The Merchant of Venice din 1973.

  3. Neguţătorul din Veneţia
    Avand drept fundal Venetia secolului XVI, nemuritoarea comedie/drama a lui Shakespeare prezinta destinul unui grup de nobili crestini, suprinsi prin prisma interactiunii lor cu camatarul evreu Shylock. Antonio (Irons) imprumuta bani de la Shylock (Pacino) pentru a-si ajuta un prieten sarac, pe Bassanio (Fiennes) care vrea s-o cucereasca pe frumoasa Portia (Collins). Iritat de insultele pe care i le aduce Antonio, Shylock pretinde introducerea unor clauze speciale, in cazul in care acesta nu-i va restitui imprumutul la scadenta. In timp ce navele lui Antonio sunt scufundate de o furtuna, Shylock este devastat de fuga fiicei sale cu nobilul Lorenzo (Cox). Soseste scadenta imprumutului, iar Shylock isi cere dobanda, sub forma unei bucati din carnea lui Antonio. Bassanio incearca cu disperarea sa-si salveze prietenul de la aceasta soarta tragica, dar ajutorul va veni de unde nimeni n-ar fi crezut.

  4. Negutatorul din Venetia (anul 2004)- in aceasta scena Al Pacino il tortureaza pe cel din imagine pentru ca nu si-a achitat o datorie la timp.

  5. The Merchant of Venice anul 2004 in scena de mai sus Shylock ii aplica pedeapsa lui Antonio pentru ca nu a respectat timpul pe care acesta il acordata pentru ai plati suma imprumutata de la Shylock.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.