Ghiceste filmul (43)

30

Saptamanal organizăm un concurs, alături de Cityplex Bucuresti, în care vă oferim 3 invitații duble la oricare din filmele care rulează în programul cinematografului. Astfel, aveți posibilitatea de a viziona cele mai noi filme apărute în România. Tot ce trebuie să faceți este să răspundeți, printr-un comentariu, la cerința de mai jos:

Spune-ne printr-un comentariu din ce film este imaginea de mai jos:

ghiceste filmul 460x208 Ghiceste filmul (43)

Lăsați-ne răspunsurile până vineri, 25 noiembrie, iar în cazul în care veți avea și un răspuns detaliat (scena, ce se întâmplă în momentul respectiv etc.) aveți șanse mari să vă regăsiți printre câștigători. Câștigătorii vor fi contactați printr-un mail direct, până duminică seara și vor trebui să confirme datele de contact

30 COMENTARII

 1. Imaginea este din “The Machinist” (2004), film care prezinta povestea lui Trevor Reznik (Christian Bale) care nu a mai dormit de un an de zile. Din cauza insomniilor ajunge intr-o stare deplorabila din punct de vedere fizic cat si psihic.

 2. Imaginea este din filmul “The Machinist” cu Christian Bale. In scena respectiva Trevor Reznik statea intins pe pat si era sarutat de partenera lui. Pe urma se duce la baie si uitandu-se in oglinda ramane surprins de cat de slab a ajuns, iar partenera sa uitandu-se la el il atentioneaza ca daca ar fi mai slab de atat nici nu ar mai exista.

 3. In scena din filmul “The Machinist” cu actorul Christian Bale, acesta sta intins pe pat si este sarutat de partenera sa. Ulterior se duce la baie si ramane surprins de cat de mult a slabit, iar partenera sa uitandu-se la el constata ca daca ar fi mai slab de atat nu ar mai exista.

 4. Imaginea este din filmul The Machinist.
  Trevor Reznik, un lucrător la o fabrică, nu mai poate dormi. Nu e vorba de o insomnie oarecare. Trevor nu a mai dormit de un an. Oboseala cronică a dus la o deteriorare îngrozitoare a sănătăţii sale fizice şi mentale.

 5. Imaginea este “The Machinist” (2004). Trevor Reznik, un lucrator la o fabrica, nu mai poate dormi. Nu e vorba de o insomnie oarecare. Trevor nu a mai dormit de un an. Oboseala cronica a dus la o deteriorare ingrozitoare a sanatatii sale fizice si mentale.

 6. Scena este din filmul ‘The Machinist’ cu Christian Bale, in care acesta interpreteaza rolul unui muncitor intr.o fabrica ce sufera de o insomnie grava, ne putand dormii de un an de zile, motiv pt care ajunge sa slabeasca atat fizic cat si psihic

 7. Imaginea este din filmul The Machinist.
  Trevor Reznik, un lucrător la o fabrică, nu mai poate dormi. Nu e vorba de o insomnie oarecare. Trevor nu a mai dormit de un an. Oboseala cronică a dus la o deteriorare îngrozitoare a sănătăţii sale fizice şi mentale

 8. Imaginea este din filmul Machinist. Trevor, actorul principal sufera de insomnie de un an de zile, si slabeste din ce in ce mai mult. In acesta scena el tocmai a facut dragoste cu o prietena (iubita, nu mai stiu).

 9. maginea este din filmul “The Machinist” cu Christian Bale. In scena respectiva Trevor Reznik statea intins pe pat si era sarutat de partenera lui. Pe urma se duce la baie si uitandu-se in oglinda ramane surprins de cat de slab a ajuns, iar partenera sa uitandu-se la el il atentioneaza ca daca ar fi mai slab de atat nici nu ar mai exista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.