Ghiceste filmul (37)

17

Saptamanal organizam un concurs, alaturi de Cityplex Bucuresti, in care va oferim 3 invitatii duble la oricare din filmele care ruleaza in programul cinematografului. Astfel, aveti posibilitatea de a viziona cele mai noi filme aparute in Romania. Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti, printr-un comentariu, la cerinta de mai jos:

Spune-ne printr-un comentariu, din ce film este imaginea de mai jos:

 

256568 460x306 Ghiceste filmul (37)

Lasati-ne raspunsurile pana vineri, 14 octombrie, iar in cazul in care veti avea si un raspuns detaliat (scena, ce se intampla in momentul respectiv etc.) aveti sanse mari sa va regasiti printre castigatori. Castigatorii vor fi contactati printr-un mail direct, pana duminica seara si vor trebui sa confirme datele de contact.

17 COMENTARII

  1. Imaginea surprinde o scena din filmul The Notebook – Jurnalul, 2004 cu Ryan Gosling si Rachel McAdams respectiv Noah Calhoun si Allie Hamilton, un film de neuitat care te atinge emotional! (din Oradea)

  2. IMAGINEA ESTE DIN FILMUL….THE NOTEBOOK DIN 2004 CU RYAN GOSLING SI RACHEL MCADAMS,NOAH CALHOUN SI ALLIE HAMILTON….

  3. The Notebook…un film extraordinar de emotionant, care te face sa crezi ca inca mai exista dragoste pura, dezinteresata. In imagine Allie Hamilton se hotarase sa se intoarca la marea ei iubire Noah.

  4. The Notebook, un film in care dragostea adevarata invinge. Emotionant este sacrificiul lui Noah pentru iubita lui, atunci cand sunt batrani si faptul ca pentru el acest lucru este o placere nu o povara. Clar asta e adevarata dragoste.

  5. Imaginea este din filmul The Notebook unul dintre cele mai romantice filme din istoria recenta a cinematografiei.Desi nu sunt mare amator al chick flick-urilor pot spune ca filmul acesta m-a impresionat.O poveste impresionanta,emotionanta si foarte bine narata.

  6. “The notebook” este filmul din care este desprinsa aceasta secventa.. Filmul este dovada clara ca dragostea trece peste orice, chiar si peste dureroasa batranete

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.