Ghiceste filmul (36)

12

Saptamanal organizam un concurs, alaturi de Cityplex Bucuresti, in care va oferim 3 invitatii duble la oricare din filmele care ruleaza in programul cinematografului. Astfel, aveti posibilitatea de a viziona cele mai noi filme aparute in Romania. Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti, printr-un comentariu, la cerinta de mai jos:

Spune-ne printr-un comentariu, din ce film este imaginea de mai jos:

ghiceste filmul 2 Ghiceste filmul (36)

Lasati-ne raspunsurile pana vineri, 7 octombrie, iar in cazul in care veti avea si un raspuns detaliat (scena, ce se intampla in momentul respectiv etc.) aveti sanse mari sa va regasiti printre castigatori. Castigatorii vor fi contactati printr-un mail direct, pana duminica seara si vor trebui sa confirme datele de contact.

12 COMENTARII

  1. Awake (2007)
    Sub anestezie – Filmul acesta care a avut un suspans foarte bun ,captivant . Cu Jessica Alba care face un rol foarte bun chiar (excelent) . Dragoste, crima , final la care nu te astepti si un scenariu bine pus la punct face din acest film o adevarata placere sa-l vezi.

  2. AWAKE, un film care merita vazut. In aceasta scena protagonistii, Jessica Alba si Hayden Christensen, se casatoresc in graba si pe ascuns. El indragostit de o femeie frumoasa, dar saraca, ea facand un pas important in realizarea planului macabru. Este un film original cu doi actori tineri, care intra in pielea personajelor foarte bine.

  3. Imaginea este din filmul Awake (Sub anestezie). Film in care ne dam ce inseamna durerea fizica, dar si cea suflteasca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.