Ghiceste filmul (31)

13

Saptamanal organizam un concurs, alaturi de Cityplex Bucuresti, in care va oferim 3 invitatii duble la oricare din filmele care ruleaza in programul cinematografului. Astfel, aveti posibilitatea de a viziona cele mai noi filme aparute in Romania. Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti, printr-un comentariu, la cerinta de mai jos:

Spune-ne printr-un comentariu, din ce film este imaginea de mai jos:

spaceyab Ghiceste filmul (31)

Lasati-ne raspunsurile pana vineri, 2 septembrie, iar in cazul in care veti avea si un raspuns detaliat (scena, ce se intampla in momentul respectiv etc.) aveti sanse mari sa va regasiti printre castigatori. Castigatorii vor fi contactati printr-un mail direct, pana duminica seara si vor trebui sa confirme datele de contact.

13 COMENTARII

  1. Filmul se numeste American Beauty, actorii fiind Kevin Spacey (Lester Burnham) si Annette Bening (Carolyn Burnham).
    In aceasta scena, Carolyn ajunge acasa, sotul ii spune ca arata minunat, apoi o intreaba cand a devenit asa de monotona, iar ea il contrazice spunandu-i ca sunt multe lucruri despre ea pe care el nu le cunoaste. Poza este exact din momentul in care Lester o intreaba pe Carolyn ce s-a intamplat cu fata aceea care obisnuia sa simuleze un infarct in timp ce se plictisea la o petrecere si care se urca pe acoperis pentru a semnaliza elicopterelor de trafic.

  2. American Beauty. Lester incearca sa afle de ce s-a schimbat sotia sa fata de cum era inainte, de ce a devenit atat de monotona. Incearca sa o sarute iar Carolyn il intrerupe, spunandu-i ca va varsa bere pe canapea.

  3. American Beauty: Intorcandu-se acasa, Carolyn vede noua masina a lui Lester. Intrigata, isi confrunta sotul, care ii raspunde relaxat, deviind discutia printr-un compliment la adresa ei. El o intreaba unde a disparut firea ei rebela de dinainte, in timp ce se apropie ca sa o sarute. Scena romantica este intrerupta brusc de Carolyn, care se impacienteaza ca vor varsa bere pe canapeaua ei scumpa, declansand indignarea lui Lester.

  4. Scena este din filmul American Beauty,pentru care unul dintre actorii din imagine a castigat un premiu Oscar si aici ma refer la Kevin Spacey 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.