George Piștereanu dezvăluie câteva din secretele Loverboy

0

George Piștereanu, interpretul principal din filmul Loverboy, a participat la Constanța la o proiecție de gală a producției regizate de către Cătălin Mitulescu. După vizionarea filmului, Piștereanu a stat de vorbă cu spectatorii care au dorit să afle cât mai multe din bucătăria internă a filmului. Actorul a povestit că nu ar putea să fie un loverboy (așa sunt numiți de către polițiști tinerii care seduc fete și le plasează rețelelor de proxeneți, urmând apoi să fie vândute în străinătate) și nici nu știa de existența acestora până nu a citit scenariul.

pistereanu 460x306 George Piștereanu dezvăluie câteva din secretele Loverboy

Cum s-a născut filmul Loverboy

Cătălin Mitulescu se documenta pentru scenariul Un balon în formă de inimă. În urma unor discuții cu polițiștii, el a aflat de existența acestor loverboys și a decis să modifice scriptul inițial. Mai mult, în timpul filmărilor la Eu când vreau să fluier, fluier, la care a fost producător, Mitulescu îl cunoaște pe George Piștereanu, iar apoi începe să rescrie scenariul avându-l în minte pentru personajul principal. (Mitulescu avea să mizeze și pe alți actori din filmul premiat la Berlin, este vorba de Ada Condeescu și Clara Vodă).

pistereanu 2 460x307 George Piștereanu dezvăluie câteva din secretele Loverboy

Ce a învățat George Piștereanu la filmări

El povestit că pentru a intra cât mai bine în pielea personajului a avut nevoie de o perioadă de pregătire. În cadrul acesteia, a stat de vorbă cu trei loverboys, care i-au împărtășit din experiențele lor, a învățat să arunce cuțitul și să facă diverse scheme cu bicicleta. Deși personajul interpretat de Piștereanu joacă în mai multe scene intense, el a povestit că a fost marcat de o secvență care nu a mai făcut parte din montajul final al filmului. Este vorba de faptul că Luca, personajul principal, are un vis sau mai degrabă un coșmar, este mort, în coșciug, înconjurat de toate fetele pe care le-a sedus și apoi le-a abandonat în brațele traficanților de carne vie. Această secvență, spune Piștereanu, a fost cea mai ciudată din  toate cele filmate pentru această producție.

După discuțiile cu spectatorii, George Piștereanu a dat autografe chiar pe posterele Loverboy și a făcut fotografii cu cei care au dorit acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.