G-Force (2009)

1

G-Force posterActori/Voci:  Nicolas Cage, Bill Nighy, Will Arnett, Zach Galifianakis, Kelli Garner, Tyler Patrick Jones, Penélope Cruz

Lansat cu surle si trambite peste hotare, filmul facut pentru intreaga familie vine in Romania abia pe 4 septembrie. Pana atunci insa, va prezentam o prima parere. Dupa ce am vazut niste agenti speciali in randul cainilor si pisicilor (remember: Cats and Dogs din 2001), trecem acum la porcusorii de guineea, care sunt actorii principali. Bine, pe parcurs mai apar si niste muste, lacuste, hamsteri si soarcei, dar focosul principal se realizeaza pe porcusori. Cu replici amuzante, melodii la moda (cum este aia cu “bum bum bum”) si idei banale de “salvare a lumii” si “pace pe pamant” filmul nu are cum sa nu placa la toata familia. Ba chiar mai mult, mi-a placut ca nu este unul din filmele care au un trailer unde ti se povesteste cam toata actiunea si care contine si toate replicile tari.

Tot in film o sa vedeti ca nici macar numele sau nu este ales de producatori… ci de soareci (a.k.a porcii).

g-force

Am stabilit ca porcursorii de guineea fac parte dintr-o divizie speciala de agenti speciali, alaturi de alte vietuitoare nevorbitoare. Da? Ei bine, dupa realizarea unei misiuni acestia trebuie sa supravietuiasca incercarii de inchidere a diviziei respective de catre guvern. Intre timp ei trebuie sa demonstreze ca merita banii investiti in ei rezolvand o alta misiune. Rozatoarele trebuie sa-l opreasca pe un miliardar care vrea sa puna pe intreaga lume. De urmarit este “tipa” soarece, dar si hamsterul pe care acestia il intalnesc in magazin.

G_Force_

Productia este destinata in mare masura cinematografelor 3D, fiind prima lucrare de acest fel a producatorului Jerry Bruckheimer si una din numeroasele ale studiourilor Walt Disney. Sa nu uitam ca 2 din voci apartin unor vedete de la Hollywood (Nicolas Cage si Penelope Cruz). Am mai auzit pareri ale altor oameni care spuneau ca filmul este mai mult destinat copiilor care si asa n-au prea ras la vizionarea lui. Eu cred ca trebuie sa vezi un “G-Force” pregatit pentru niste prosteli si niste glume de soarcei. Doar asa vei considera ca a meritat.

Vizionati trailer:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.