Floryan: “The Girlfriend Experience (2009)”

3

girlfriend experience poster Floryan: The Girlfriend Experience (2009)Actori: Sasha Grey, Chris Santos

Acum vreo 2 luni va povesteam despre un film in care rolul principal il are o actrita mult mai cunoscuta in lumea filmelor pentru adulti. Nu trebuie sa vezi filmul daca te astepti sa o vezi pe Sasha Grey in ipostaze cenzurate minorilor, dar nici nu te duce sa-l vezi cu o fata la prima intalnire. Dupa “Traffic” (2000) si cele 3 “Ocean’s”, regizorul Steven Soderbergh risca si castiga cu un film apreciat in aceeasi masura in care este si criticat. Am vizionat filmul cu o mare curiozitate asupra prestatiei actritei principale. Si asa a facut si va face toata lumea. Asa probabil a vrut si regizorul. “The Girlfriend Experience” nu este unul din filmele ce trebuie sa le vezi, este doar productia la care te vei uita atunci cand curiozitatea va depasi limita paharului.

“Chelsea” (personajul principal) este un caracter puternic conturat in jurul uneisasha460 300x180 Floryan: The Girlfriend Experience (2009)prostituate high-class, o escorta. Numele filmului vine practic si direct din meseria ce si-a ales-o domnisoara respectiva. Aceasta incearca sa fie atat partenera de sex cat si prietena barbatilor ce o contacteaza. Pe de alta parte insa, Chelsea are si o relatie stabila. Greu nu? Greu pentru partenerul ei. Ea nu pare deranjata. Filmul poate fi privit ca un documentar si nu ca o drama. Povestea nu se termina, ci doar incepe din nou. Iti creaza impresii si dispare lasandu-te pe tine sa iti imaginezi si sa o continui. Daca vrei.the girlfriend experience01 300x122 Floryan: The Girlfriend Experience (2009)

Daca va recomand filmul? Nu. Pentru ca cei curiosi oricum se vor uita la el, iar ceilalti si-au dat seama deja ca nu le va placea. Va sfatuiesc totusi ca daca-l vizionati, sa va uitati cu tot cu generic. Filmul se termina doar cand se inchide playerul video sau rola de film. Have fun.

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

  1. Florian fa cv cu subtitrarea de la film ca nu o gasesc niciunde ,fa cv stiu ca ai sursele tale 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.